logo

Проблеми и огромна опасност за 4 зодии през септември

Проблеми и огромна опасност за 4 зодии през септември

Всичко лошо обаче, което ни се случва, ни кара да мислим повече за себе си, за емоционалната си сигурност и за това как всъщност се отнасяме с околните

За съжаление или за радост животът е палитра от емоции и е рано райе на зебра. Балансът се поддържа. Нещата, които ни се случват са добри или пък лоши и неприятни. В зависимост от разигралата се житейска ситуация, историята бива бяла или пък черна.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Естествено, на фона на тези две крайности има и много маловажни ежедневни неща, които ни се случват постоянно, но не заемат голямо място в съзнанието ни. Просто се нижат едно след друго и ни носят краткотрайни положителни или отрицателни емоции.

Всичко лошо обаче, което ни се случва, ни кара да мислим повече за себе си, за емоционалната си сигурност и за това как всъщност се отнасяме с околните. В крайна сметка се стига до периода, в който човек анализира и си вади изводи от ситуацията. Опитваме се да не повтаряме предишни грешки и да не се заместваме с нещо, което ни носи неприятности и нови проблеми.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Всички астролози се обединяват около становището, че месец септември ще донесе много положителни промени. Точно сега е моментът за големи такива.

Все пак балансът ще се поддържа и наред с успехите, високите доходи и любовта, ще се наложи някои зодии да решават сложни проблеми.

Може да става въпрос за семейни спорове или за конфликти по време на работа. Семейните проблеми нищо чудно да ви застигнат и да а свързани с по-възрастни хора.

Хванете си за гадже някоя от тези зодии и ще се къпете в пари и лукс!

В тази връзка астролозите предупреждават всички зодиакални знаци да бъдат много внимателни и да мислят повече, преди да сторят нещо.

Има обаче четири зодии, чиито представители трябва да бъдат много по-внимателни от всички останали. Те най-вероятно ще са изправени пред много големи трудности, които ще ги накарат да паднат духов. За какво точно става въпрос и кои са тези четири зодии., ще ви разкрием в следващите редове.

Овните трябва да променят отношенията с колегите си. Прекалено откровено се опитате да демонстрирате превъзходство. Трябва да осъзнаете, че всеки човек има свои индивидуални качества, които не са за подценяване.

Нищо чудно, ако засегнете някого с думите си, да получите и жестоко и грозно отмъщение. Нищо чудно да ви бъдат припомнени стари грехове, които отново да стигнат до ушите на шега.

Нищо чудно да се стигне до момент, в който ръководството ще започне да обмисля дали да не ви уволни или да ви предложи сами да се оттеглите.

По-добре си затваряйте устата и се отнасяйте добре с околните поне за известно време, защото звездите вещаят, че в противен случай ще си изпатите жестоко.

Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)

Раците са много комуникативни но предпазливи. Астролозите съветват да обръщате повече внимание на децата. Може да са в компанията на нови странни познати или приятели.

В момента е важно да се откажете от всички второстепенни задачи и да се вторачите в детето си.

Важно е да разберете какво точно се случва с него и живота му, защото наистина става въпрос за някаква промяна. Хубаво ще е да намерите общ език с отрочето си.

Въпреки че в момента Девата е в един от най-проспериращите си периоди на годината, представителите на знака трябва да знаят, че по пътя към успеха могат да срещнат много сериозни проблеми.

Най-вероятно ще имате противоречия с бизнес сътрудниците си. Защото имате навика да обмисляте нещата прекалено дълго, може да загубите пари.

Трябва да се научите да се доверявате на хората, които вече са засвидетелствали, че държат на вас.

Стрелци, трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Може би в този период ще се обострят стари ваши болешки и то съвсем неочаквано.

Време е за профилактичен преглед, за да се уверите, че всичко е наред. Ако недай си боже бъдат открити проблеми, то веднага се опитайте да намерите решение и не бавете лечението./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай