logo

Разкрити са: Това са най-гордите зодии

Разкрити са: Това са най-гордите зодии

Има хора и хора. Има гордост и гордост. Но в зодиака има няколко зодии, които спокойно са по-по-най.  Сега обаче ще разберете кои са най-горделивите от тях. Приятно четене!

Разбра се как флиртуват различните зодии и какво ги докарва до истинска лудост

За най-горди се смятат хората, родени под знака Лъв. Те са честолюбиви, с високо самомнение и обичат много комплиментите. Не търпят някой да разгласява публично нелицеприятни обстоятелства и факти около техния живот. Искат да градят имидж за себе си според предварително пълноценно и внимателно изготвен план.Лъвовете се обиждат много лесно, ако се изкаже забележка за не добре свършена от тях работа - до такава степен, че подобен коментар биха го отнесли към безспорно най-лошото отношение, което са срещали. Обикновено техните идеи, начинания и работа трябва да бъдат приемани силно радушно и с висока оценка от околните.Те държат и техните близки, роднини, деца да бъдат високо оценявани и поласкавани като най-успелите и най- добрите. Жените Лъв са изключително докачливи относно мнение на околните за техния външен вид. Те не могат да си представят, че може да има друга жена, която да ги засенчва с красота и умения. Същото важи и мъжете от тази зодия. Лъвовете не обичат да ги конкурират в нито един аспект от живота и изглеждат неимоверно суетни и взискателни.

Това са най-сърдитите, намръщени и негативни песимисти сред зодиите
 

Овенът е също много горделива зодия. Овните не обичат да падат по гръб, да губят, да се разбере, че не са прави. Ако бъдат уличени в лъжа или липса на качества, се опитват всячески да намерят някакво оправдание за това, което да не се отнася до тях лично. Прехвърлят отговорността за грешките си на другите. При тях е трудно да се изкопчи „извинявай”, „съжалявам”, дори и по всичко да им личи, че съзнават какво са направили.За Овните не е достатъчно да бъдат дружески поласкани, че блестят и са най-добрите, както това важи за Лъвовете - те искат да се изпълни без възражение техния проект или желание. Не могат да си представят, че друг може да се изяви като водач или да им направи менторски задълбочена критика с чувство за превъзходство.Особено докачливи и ревниво бранещи себе си и своята чест са в семейни скандали. Те се опитват винаги да наложат своята правота и ако това се осуети по някаква причина, ще запомнят добре какво се е случило и не след дълго, при удобен повод, ще натякват. Това ги прави и доста злопаметни, но само до момента, в който биват признати за прави. След това напомнянията и критиката по другите намаляват.Лъвовете биха приели по-голяма критика и незачитане в тесния си семеен кръг, отколкото публично, докато Овните са точно обратният пример. На тях им харесва по-скоро зачитането им у дома и сред най-близките, отколкото да си наложат собственото его в службата във всеки момент- там могат да проявят известна отстъпчивост, достатъчно е да не бъде застрашен статутът им на открояващи се водачи.

Скорпионът може да прояви също голяма гордост, когато забележи, че честта му е накърнена или подиграна. Той може да приема леки критики, за което му помага все пак аналитичният ум и развита висока интелигентност, но търпението му си има тънък и лесно преодолим предел. Когато забележи, че е мамен и шантажиран, тогава толерантността му мигом изчезва и се заменя от готовност за отмъщение и саморазправа.Тогава може да обиди противника си с подценяване на неговия труд, личностно значение и др. Така той изглежда високомерен, саркастичен и жлъчен, но това е само отклик на провокация, която не е била премерена и която по същество не е била напълно основателна. Скорпионът може да брани на всяка цена семейната си чест и име, както и да прояви честолюбие по отношение на народностната си принадлежност. Той, както и Ракът, най-често биха се обидили при лошо отношение към тях, което се базира на етническа принадлежност.

Раците биха се обидили много по-силно, ако се накърни доброто име на тяхното семейство. И двата водни знака трудно приемат ниската оценка, която техните близки биха изразили за всеотдайността и посветеността им към дома и семейството. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай