logo

С годините жените от тези зодии стават все по-ярки и привлекателни

С годините жените от тези зодии стават все по-ярки и привлекателни

Те притежават харизма, чар и невероятна елегантност и са достойни да украсят корица на модно списание   

Всички знаем приказката на Ханс Кристиан Андерсен за грозното патенце, което пораснало и се превърнало в красив лебед. Оказва се, че написаното от големия датски писател важи в пълна сила и за хората. 

Много често простоватите момченца, на които всички се подиграват, с годините се превръщат в изключително привлекателни дами.

Те притежават харизма, чар и невероятна елегантност и за разлика от връстниците си, които отдавна са изоставили надеждите си за личен живот и мислят само за своите внуци, са достойни да украсят корица на модно списание.   

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Те изглеждат по-млади и преливат от енергия. След 30-ата си годишнина буквално разцъфват, а с всяка изминала година изглеждат все по-зашеметяващо. 

Астролозите казват, че времето е особено милостиво към представителките на три зодиакални знака. Ето ги и тях:

Лъв

От най-ранна възраст Лъвиците обожават скъпите и бляскави тоалети. За съжаление, луксозните кожени дрехи и скъпи тъкани само добавят годинки към възрастта им. След 30-те обаче идва точният момент, когато представителките на тази зодия могат да си позволят да носят това, което им харесва. 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Няма да е пресилено, ако кажем, че тези дами се обожават. Ден след ден те влагат средства, за да се грижат за себе си и да изглеждат добре. Красотата и здравето наистина им излиза прескъпо. Но пък инвестициите определено си заслужават! 

Рак

Младите представителки на тази зодия се обличат просто и консервативно, крият се зад деловия стил или се стараят да се присъединят към някаква субкултура, скривайки се зад общата тенденция. С възрастта обаче тяхната скромност и постоянство дават плод и те придобиват самочувствие.

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Когато най-накрая се погледнат в огледалото, те разцъфват, красотата им се оказва чистокръвна и благородна, а вътрешната аристократичност само подчертава изяществото им. 

Водолей 

Те успяват незабавно да реагират на всички модни тенденции, на промените в технологиите за лична грижа и актуалните спортни съвети. Благодарение на това винаги изглеждат уместно и модерно, дори и да са заобиколени от правнуци.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

В младостта експериментите им със стила са по-скоро плашещи. С възрастта обаче натрупват опит и  развиват страхотен вкус. Да полагат грижи за себе си за тях е истинско удоволствие и те умело демонстрират цялата си женственост, мекота и елегантност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай