logo

Съдбата ви зависи от... номера на дома ви!

Съдбата ви зависи от... номера на дома ви!

Всяка къща и всеки апартамент имат своя собствена енергия. Това пък влияе върху съдбата на хората, които живеят там.

Как да се определи "съдбата" на вашия дом? Достатъчно е да съберете всички числа, които съставляват апартамента или номера на къщата ви, и да ги „доведете” до една проста цифра, която символизира определена планета. Съответно, тази планета засяга вашия дом.

Например апартамент номер 115 ще бъде сметнат така 1 + 1 + 5 = 7. Именно числото „7” е номерът на апартамента ви.

Друг пример: апартамент номер 289 - 2 + 8 + 9 = 1. Тъй като се получи двуцифрено число, то пак трябва да го съберете - 1 + 9 = 10, по-нататък 1 + 0 = 1. Така съдбата на вашия апартамент се определя от числото „1”.

А сега изчислете числото, което влияе върху вашия дом. То определя и вашата съдба. 

Готови ли сте? 

1 - Вашият дом е под влиянието на Слънцето
Такива домове са благоприятни за хора, които обичат да поемат рискове. Човекът, който живее в такива жилища обикновено е много амбициозен и независим, много успешен в кариерата си. Тези хора обичат да постигат всичко сами и рядко прибягват до опита на другите, предпочитайки да „набиват собствените си неравности“. Апартаментът е под влиянието на Слънцето - идеалният избор за тези, които искат да изградят блестяща кариера.

2 - Вашият дом е повлиян от Луната
Планета Луна е отговорна за емоционалния живот и човешките взаимоотношения. В такава къща ще царува любов и разбиране. Дори и много противоречиви хора в такива апартаменти стават много по-спокойни. Луната също повишава интуицията, поради което такива апартаменти често привличат хора, които са пристрастени към езотеризма. В жилище с номер 2 не се препоръчва да живеят хора, които имат повишена чувствителност и емоционалност. Луната ще направи тези наематели още по-уязвими. Пребиваването на самотни мъже в апартаменти под влиянието на Луната също не е добре дошло - това ще се отрази негативно на тяхната мъжественост и ще ги направи колебливи и плахи.

3 - Вашият дом е повлиян от Юпитер
Вашият апартамент се управлява от планета с интелигентност и учене. Тя също се нарича планета на учителите. В такива апартаменти човек ще усети спокойствие и равновесие, животът му ще стане по-подреден и хармоничен. Много благоприятно у дома под влиянието на Юпитер за тези, които учат или се занимават с преподаване. Доброто енергийно жилище ще намали тревожността и безпокойството. Въпреки това, тройката не е подходяща за тези, които са свикнали да водят празен начин на живот и да пилеят пари.

4 - Вашият дом е повлиян от Раху
Раху е митологична планета, всъщност северният възел на лунната орбита се пресича с равнината на видимия път на Слънцето (в такива точки се случват лунни и слънчеви затъмнения). Раху дава стабилност и защита на подслона. Неразрешими проблеми в такива апартаменти са лесно решени, за всяка ситуация идват практически решения. Жителите и гостите на апартамента с планета номер 4 Раху дава активност и старание, а също така помага на тези, които имат безкористни цели. В такива апартаменти е полезно да се заселят хората несигурни и загубени в живота. Но работохолиците в такъв апартамент няма да работят - Раху е в състояние да доведе до "прегаряне" по време на работа.

5 - Вашият дом е повлиян от Меркурий
Такива жилища наистина привличат гостите! В апартаментите с номер 5 винаги ще има партии, събирания - с една дума, движението на гостите в апартамента. За почивка и релакс в тях само ще мечтаете. За наемателите на апартаменти под влиянието на Меркурий успехът ще дойде благодарение на общителността, защото Меркурий перфектно развива ораторския си дар. Такива апартаменти са напълно подходящи за журналисти, художници, писатели и други хора, свързани с комуникацията с голям брой хора. Но спокойни семейства с деца, може би, в такъв дом ще бъде трудно и неспокойно.

6 - Венера влияе на дома ви
Апартаментът с номер 6 е изпълнен с хармония, любов и равновесие. Често в тези апартаменти има много стайни растения. Венера се стреми да даде на жителите чувство за това, което е добре да се направи, така че и другите да са добри. Апартаментите, подвластни на Венера са идеални за семейства с деца, както и за хора, които по силата на своята професия се нуждаят от „подкрепата” на своите събеседници - мениджъри, лектори, психолози и други. В такива апартаменти ще бъде трудно, може би, само за тези, които не страдат от самота и не търсят любов и комуникация.

7 – Домът е подвластен на Кету 
Втората митологична планета, южният възел на лунната орбита. Тайнствената планета прави и живота в апартаменти с номер 7 такъв. Жителите на такива апартаменти са много щастливи, проблемите буквално ги заобикалят. Апартаменти с номер 7 - подслон на философи и езотерици, и просто хора, които са склонни към самота и съзерцание. Енергията на тези апартаменти помага да намерите пътя си в живота. Материалният успех ще дойде само до онези наематели, чиито дейности са насочени към обслужването на другите, но за останалите не е налице помощ по финансови въпроси.

8 - Сатурн оказва влияние върху дома ви
Благоприятни апартаменти, в които много хора възстановяват добра жизненост. Числото 8 привлича късмет в различни области на живота: в любов, комуникация, работа. Сатурн дава старание, дейност и практичност на наемателите на такива апартаменти. Дори и много лошото здраве се подобрява. Дискомфортът в домовете на Сатурн ще се усети от онези, които са фокусирани върху бързия кариерен растеж, не знаят как да управляват парите или са ревниви.

9 - Вашият дом е повлиян от Марс
Числото 9 символизира края на цикъла, затова жителите на апартаментите с този брой ще пожънат плодовете на своите постижения. Те ще станат състрадателни и ще се стремят да покровителстват. Почти всички домове с номер 9 имат домашни любимци. Жителите на апартаменти под влиянието на Марс често могат да бъдат „хванати” в благотворителност. Марс развива мъдростта и дълбочината на чувствата. Жилището, което е защитено от Марс, е подходящо за мениджъри, които искат да бъдат честни, но е абсолютно противопоказано за хората-алтруисти по природа, тъй като те могат да фалират. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Оооох

Оооох 22.01.2019 23:26

То бива глупости,ама толкова не бива !

Абе

Абе 23.01.2019 17:42

близачи, ходете да се ши бате!

Абе

Абе 23.01.2019 17:42

близачи, ходете да се ши бате!

taka e

taka e 25.01.2019 12:02

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0