Тамара Глоба: Тази зодия я чака кошмарна есен

Тамара Глоба: Тази зодия я чака кошмарна есен

Представителите на други два знака пък ще се радват на невероятен финансов късмет

За един от знак на Зодиака тази есен няма да е никак лесна, а други два ще се радват на невероятен финансов късмет. Това сочи прогнозата на известната руска гадателка Тамара Глоба.

По думите й, представителите на зодия Близнаци рискуват да изгубят всичко, което са спечелили досега с толкова много труд и пот на челото. Плановете им могат да се сринат за секунди, заедно с тях ще изчезнат и парите, а отношенията с близките им ще се развалят.

Павел Глоба вещае невероятен август за тези зодии, чакат ги пари и слава

За момент може да им се стори, че това е краят на всичко. Въпреки това астроложката каза, че най-смелите представители на знака ще успеят да намалят загубите си до минимум. Само трябва да се научат да преживяват трудните моменти, които Съдбата им поднася. 

Други два знака пък, според Тамара Глоба, ще се радват на невероятен финансов късмет през есента. Паричните постъпления в живота на Водолеите и Стрелците ще се появят като с магия.  

Това обаче съвсем не означава, че на представители на тези два знака няма да им се наложи да полагат никакви усилия. Успехът ще дойде само при тези, които не спират да се стараят и да обръщат внимание и на най-малката дреболия. Само тогава приходите ще скочат до небето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

Коментирай

....

.... 12.09.2023 17:29

Любопитно

23.22...12.09

23.22...12.09 12.09.2023 23:25

Пенсионер съм,чакам следващата пенсия и...

Xbr4wl

Xbr4wl 13.09.2023 0:00

Пишете и вярвате на тези глупости. Аз опровергавам тези измишльотини. Немога да повярвам че има хора който вярват на тези двама (измамници)

Ади

Ади 13.09.2023 8:28

Не ви ли омръзна с глупостите и да си играете с хората.Играете си с психиката на хората,засрамете се!

Маринова

Маринова 13.09.2023 9:07

Глупости на търкала, но поне не вредят като тия понякога доста вулгарен секс реклами. Отделно хазарта. Въобще има ли СЕМ,щото детската психика е неустойчива и всичко това е бомба със закъснител ... ....