logo

Тамара Глоба вещае луд късмет и радост за 3 зодии

Тамара Глоба вещае луд късмет и радост за 3 зодии

Астроложката е готова с прогнозата си за месец октомври

Октомври вече чука на вратата а една от най-добрите астроложки е готова с прогнозата си за това какво предстои през следващия есенен месец - октомври.

Тамара Глоба вещае реки от пари за 3 зодии тази есен
 
Тамара Глоба вещае много късмет, щастие, пари и подем в живота на представителите на три зодиакални знака. Според нея те ще заживеят буквално сякаш в истинска приказка. 
Чака ги много радост, ще влязат в истинска победна серия. Това обаче важи само за три зодии. Кои са те?

Овен

Представителите на този знак ще постигнат големи успехи в творчеството и професията си. Шефовете им ще ги оценят и ще им благодарят за допринасянето за развитието на бизнеса, заради което ще получат щедро възнаграждение. Подкрепа могат да очакват и от близките си. 

Близнаци

Близнаците ще преодолеят страховете си и ще направят нещо, което досега не са дръзвали. Може да става въпрос за смяна на работата, преместване или брак. Във всеки случай това ще е от полза за представителите на знака.

Везни

Везните ще бъдат застигнати от щастие в личен план. Ако сте от самотните представители на знака, то съдбата може да ви подари среща с интересен човек. И ако вече имате партньор в живота, ще получите шанс да разрешите проблемите, които тровят връзката ви. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

opelmene

opelmene 27.09.2023 19:34

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocos