logo

Таролог: 3 зодии ще се къпят в пари през октомври

Таролог: 3 зодии ще се къпят в пари през октомври

За най-големите късметлии това ще продължи повече от година, казва Виктория Вершиник

Представителите на три зодиакални знака ще се радват на невероятен финансов успех през октомври. Това прогнозира руският таролог Виктория Вершиник.

По думите й, парите ще се валят над щастливците като топъл летен дъжд. А за най-големите късметлии това ще продължи повече от година. 

Октомври обещава да бъде много печеливш месец за Скорпионите. Виктория Вершиник препоръчва на представителите на знака да се подготвят за ръст на финансите и дори да си вземат лопата, за да "гребат" парите.

По думите й, финансовите постъпления ще са от неочаквани източници, което прави предстоящия месец особено интересен. "Важно е да сте нащрек за нови идеи и възможности, тъй като те могат да се окажат печеливши през следващите 18 месеца", съветва Вершиник.

Тамара Глоба вещае реки от пари за 3 зодии тази есен

Второто място сред най-богатите зодии през октомври се заема от Лъвовете. За тях тароложката прогнозира големи шансове за получаване на пари от партньори при това без да се налага да полагат особени усилия.

Лъвовете просто ще трябва да плуват по течението и да се наслаждават на финансовите приходи, които могат да дойдат и от роднини.

Освен това през октомври ги очаква и увеличение на клиентите.  

Телците също ги очаква подобрение на финансовото състояние, като това не се ограничава само до октомври. През следващите 16 месеца средствата ще постъпват със скоростта на светлината. 

Виктория Вершиник съветва представителите на знака да се научат да печелят пари в големи размери и да се подготвят за финансов квантов скок.

Това е идеалното време за амбициозни финансови начинания, категорична е тароложката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

vvvv

vvvv 26.09.2023 10:36

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom