logo

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

Кои са знаците от зодиака, които най-често са застигани от неприятности и имат тежка съдба? Убедени сме, че повечето от вас са си задавали именно този въпрос. А дали вие сте сред тях и какво ви куца?

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме живота на кои 6 зодии ще бъде преобърнат на 360 градуса в края на януари. Разказахме ви и мъжете от кои зодии са най-изкусните любовници, а на чара им не може да устои нито една дама.

Сега ще ви разкрием кои са знаците които често имат участта на злодеите – щастието ги намира трудно, да на кажем направо почти никога. Това са шестте зодии с най-тежка съдба.

Категоричният характер на Овенът и тенденцията да преувеличават, е основният проблем на тази зодия. Това значително усложнява живота им. Те често обичат да хвърлят доста нерви за различни дреболии, заради което често пъти не виждат, че има много лесен изход от дадена ситуация.

Този подход към живота натрупва много проблеми.

Близки и роднини не оказват веднага помощ на Овните, защото когато са опитвали в миналото, вече са били посрещани с агресия, а понякога се стига и до садизъм.

Близнаците могат да поемат към щастието само когато коригират поведението си в два аспекта – непостоянството и любовта към фатализма.

Настроението на този знак не подлежи на почти никакви закони, тъй че не всеки иска да има нещо общо с тях, понеже се страхува, че ще бъде измамен.

Близнаците обаче не залъгват хората заради злонамерени подбуди. Те просто в определен момент променят решението си заради вътрешни противоречия.

В случай на неуспех Близнаците рядко обвиняват себе си, често виновна за това е съдбата.

Раците са прекалено предпазливи и рядко са готови да размислят. Имат много положителни качества и цял багаж от житейски опит. Те използват всичко това обаче не за да се развият и да постигнат целите си, а за да се увият по-добре в пашкула си.

Съдбата обаче дава на тези, които неуморно се движат към целите си и не се страхуват от измислени фантоми.

Ако Раците не спрат да гледат песимистично и да анализират всичко в живота си, ще продължат да правят крачка напред и две назад.

За Везните много важно е мнението на околните. Те са готови на какво ли не, за да бъдат похвали, одобрени и да им се възхитят.

Поради постоянното желание обаче да оправдаят чуждите очаквани, обикновено представителите на този знак губят много енергия, която може да вложат в реализация на собствените си идеи.

Скорпионите не обичат да коват съдбата си по прост начин и често привличат проблеми заради които често вярват, че няма лесно щастие.

Те са много силни психически и често успяват да устоят на различни проблеми . Те имат уникалната способност да се възстановяват от пепелта. Поради тази жажда за живот съдбата често ги смята за добър опонент.

На Рибите всички злини се случват, защото бързат от една крайност към друга. Някои от тях са склонни към меланхолия и са уязвими към всяка проява на живот. Други пък постоянно са напрегнати заради нервната си енергийна личност./jenata.blitz.bg

Коментирай