logo

Тези 3 зодии имат невероятна интуиция

Тези 3 зодии имат невероятна интуиция

Астролозите разкриват кои знаци имат наистина мистични способности.

Повечето от нас разчитат на рационално мислене, когато трябва да вземат важно решение. И все пак, някои зодии имат толкова развита интуиция, че приятелите и любимите хора са просто изумени колко добре тези знаци могат да направят правилния избор без много да се замислят, предава "Дарик".

4 зодии ги очакват безпрецедентни постижения през ноември

Астролозите разкриват кои знаци от зодиака имат наистина мистични способности.

Според експертите те имат много силна интуиция, която може да ги спаси от всяка грешка и им разкрива в аванс всяко зло, което ги дебне.

Скорпион

Интересното е, че Скорпионите са една от малкото зодии, които разпознават лъжите, дори и най-умелите. По добре не се забърквайте със Скорпион, ако планирате да го въртите около пръста си. В същото време самите Скорпиони изобщо не знаят как да лъжат.

Ако вашият приятел Скорпион говори за нещо, най-вероятно това е абсолютната истина, да измисля и хитрува - определено не в стила на Скорпиона.

Висши сили ще закрилят тези 4 зодии през ноември

Риби

Доста е трудно да скриете нещо от Рибите. Този знак има невероятна интуиция и почти винаги се оказва прав, когато казва, че не трябва да се предприемат някои действия или например пътуването трябва да се отложи. По правило Рибите са прави в 80% от случаите.

Ако познавате представители на този знак, ще разберете за какво говорим.

Близнаци

Въздушният знак усеща хората много добре, тъй като често прекарва време в голяма компания. Те добре знаят с кой човек ще им е удобно и от кого трябва да стоят настрана, за да не изпаднат в неприятна ситуация.

Когато Близнакът не иска да общува, той просто се затваря и човекът, срещу когото е насочена енергията на Близнаците, просто напуска комуникацията. И в почти 90% от случаите Близнаците са прави, защото този човек наистина може да им донесе много проблеми.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Опс

Опс 27.07.2022 18:07

Близнаците,особено жените са подли и двулични! Повечето от тях са комерсиални! Поставените първоначални сметки ако не се реализират,бързо "обръщат палачинката"!Повечето или 99%. от тях са боклуци!!;