logo

Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...

Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...

Хората реагират по различен начин на обидите. На някои бързо им минава, а други са способни дълго време да таят обидата, замисляйки отмъщение, което да реализират в най-удобния момент. 

Астролозите изясниха как реагират на обидите различните зодиакални знаци и как можем да им поискаме прошка, за да сложим край на възникналия конфликт. 

С всеки един човек е възможно да се постигне примирие, затова не се отчайвайте и се научете да намирате компромисни решения. 

Овен

Да обидите представител на зодия Овен е много трудно, защото те предпочитат истината и правотата. Но ако все пак успеете да го направите, няма да се измъкнете толкова лесно. За Овните е важно да им се докажат добрите намерения, но не със скъпи подаръци и жестове, а с действия. Колкото по-голям удар по самочувствието им сте нанесли, толкова повече ще трябва да се постараете. Ако сте се скарали с някой ваш роднина Овен, постарайте се да му угодите, нагърбвайки се с част от домашните задължения. Отношенията с приятели и колеги от тази зодия също могат да бъдат спасени със своевременно предлагане на помощ или полезна услуга. 

Телец

По натура Телците са много раними, въпреки че всячески опитват да скрият това зад суровост и външна недостъпност. Да обидите един Телец не е трудна работа, но няма да ви е лесно да го разберете. За да се помирите, ще трябва да бъдете много мили. Колкото по-истински са извиненията ви, толкова по-бързо Телецът ще ви даде своята прошка. Възможно е това да продължи по-дълго време. Подгответе се за дълга обсада на крепостта, за да сте сигурни, че ще ви бъде простено. Ако случайно сте успели да обидите партньора си Телец, може да го изненадате с една романтична среща, с която отново ще спечелите благоразположението му. 

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак помнят дълго обидата. Да искаш прошка от човек зодия Близнаци е много трудно заради променливия му характер. Все пак самият той не знаят какво иска да получи като компенсация за нанесената морална вреда. Най-добрата тактика, според астролозите, е да боравите с езика на флирта и ласките. Близнаците са много податливи към комплименти. Можете да ги спечелите с искрено възхищение или дори с признание в любов. Можете и им подарите някаква любима вещ, с която да предизвикате възторга им.

Рак

Раците са много обидчиви, затова ще ви се наложи да се превърнете в майстори по искане на прошка. Представителите на този зодиакален знак могат и да ви простят, но след известно време, под влияние на емоциите, отново да ви припомнят за обидата. Ще трябва да се въоръжите с издържливост и търпение, защото Раците обичат да им обръщат внимание, да се грижат за тях и да уважават мнението им. Ако искате да запазите приятелството си с човек от тази зодия, бъдете готови периодично да му доказвате искреното си разкаяние за лошата постъпка. Освен това ще трябва да му подарите и някакъв подарък под формата на украшение с камък талисман. 

Лъв

Лъвовете са много отмъстителни по натура, затова е по-добре да не се карате с тях. Обиждайки горделивия Лъв, трябва да сте готови за всякакъв развой на събитията. Той най-вероятно няма да покаже, че е обиден, но можете да разпознаете, че в отношенията ви са започнали проблеми, по хладното му отношение.  Единственото нещо, което ще му хареса, е саможертвата, затова се подгответе да извършите истински подвиг. В противен случай топли отношения няма да видите. Ако сте предали гордия Лъв, той може да прекъсне всички връзки с вас, а възстановяването им ще бъде много, много трудно. Единственото нещо, което ще сработи в този случай, са скъпите подаръци като златни накити, които Лъвът просто обожава. 

Дева

Девите обичат да държат нещата под контрол. Обидите ли представител на този зодиакален знак, ще трябва да се подготвите за дълъг разговор. И изобщо не си мислете, че Девата ще ви прости просто така. Ще ви се наложи да обяснявате не само защо сте постъпили по този начин, но и да разкажете колко много се разкайвате и какви емоции изпитвате. Подкрепете пламенната си реч с ценен подарък и искрени думи на съжаление, за да си заслужите прошката. Ще ви е много по-просто, ако Девата разбере защо сте постъпили по точно този начин и какви цели сте гонили. Само в този случай конфликтът ще бъде изчерпан и завинаги ще остане в миналото. 

Везни

Везните се нуждаят да видят искрено разкаяние. Но не само то ще спаси дружбата помежду ви. Ще се наложи да обясните мотивите на постъпката си и да не оставите никакво съмнение. Като бонус към примирението можете да похвалите силните страни и таланти на приятеля си от зодия Везни. 

Скорпион

Скорпионите са отмъстителни, защото гледат на обидата като на лично оскърбление. Те са способни на упреци и издевателства дори в процеса на примирение, затова се подгответе да стискате зъби и да искате прошка за стореното. Ще ви е по-лесно, ако си спомните, че язвителността и острите думи на Скорпиона са само отбранителна реакция. Астролозите съветват да не взимате присърце поведението му и мислено да медитирате, потапяйки се в хармония и равновесие. 

Стрелец

Можете да молите Стрелеца за прошка, само ако наистина се разкайвате. Представителите на този зодиакален знак са много чувствителни към лъжата, затова първоначално се настройте за примирието и чак тогава започнете активните действия. Подходяща тактика са не гръмките речи и дитирамби по адрес на Скорпиона, а мълчаливо да признаете неразумността на поведението си и да имате виновен вид. Отличен ход от ваша страна може да бъде прегръдката. Тактилните усещания ще помагат да намерите общ език и да забравите за караницата. 

Козирог

Козирозите много тежко преживяват критиките по свой адрес и могат лесно да се обидят, ако се изкажете отрицателно за работата им, да осъдите някакво тяхно решение или да подложите на съмнение компетентността им. В този случай ще ви се наложи да обосновете много подробно своята позиция и да накарате Козирога да разбере, че не критикувате него, а самата постъпка. Когато той разбере, че не сте имали лоши помисли, ще ви прости. Занапред обаче ще трябва да сте внимателни с изказванията си и винаги ще трябва да обяснявате гледната си точка, за да не изникват други такива неприятни ситуации. 

Водолей

Водолеят много лесно може да забрави за скарването, насочвайки внимание към другите си задължения. Освен това  представителите на този знак не умеят да създават скандали. Ако постъпката ви по никакъв начин не е повлияла на отношенията ви, е по-добре да не напомняте за нея. В случай, че наистина сте обидили представител на този зодиакален знак, дайте му време и след това искрено поискайте прошка, като обясните от какво сте се ръководили. Водолеите не са склонни да отмъщават и да таят злоба, така че ще ви бъде простено сравнително бързо.

Риби

Рибите са много емоционални натури и преживяват обидата дълго и мъчително. За тях е важно да разделят емоциите си с някой, а това означава, че ще се наложи да им поднесете най-искрените си извинения след скандала. В противен случай те могат да се разсърдят още повече, което ще направи помиряването ви много трудно. Важно е да проявите грижи и да се опитате да изгладите нещата с добри постъпки. Подобна тактика ще ви помогне бързо да изчерпате конфликта и да продължите приятелството си.  /jenata.blitz.bg

Коментирай

Жена

Жена 28.08.2018 19:07

Просто измислици. Въобще не отговарят на истината за познатите ми.