logo

Тези 3 зодии ще изживеят огромно щастие през 2019 година!

Тези 3 зодии ще изживеят огромно щастие през 2019 година!

Всички сме чували за израза „Нова година – нов късмет“. Оказва се обаче, че звездите се отредили особено голямо щастие за представителите на три зодии.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какво очаква всеки един знак от Зодиака през годината на свинята – 2019. Не пропуснахме и да ви покажем какво ще се случи в любовен план с представителите на различните зодии през следващите месеци.

Днес обаче решихме да ви разкрием поредната астрологична прогноза, според която представителите на три зодии ще бъдат просто целунати от Вселената. Звездите са решили да орисат с много щастие тези знаци. Е, в следващите редове всички тайни падат.

Везни

Време ви е за глътка свеж въздух. Казвайте да на всички интересни предложения, които ще получавате през 2019-а. Това е вашата година – вие ще бъдете буквално във вихъра си. Вдигнете главата си високо, вирнете даже носле и ви гарантираме, че ще жънете много успехи.

Близнаци

През тази година ще растете професионално. Що се отнася до работа, няма да имате равни. Очаква ви смяна на работното място. Гарантираме ви, че промяната ще е към добро . Съдбата ще ви подаде ръка, предлагайки ви изкушаващо предложение за нова длъжност, което ще е престъпно да откажете. Най-хубавото от всичко е, че и финансите ви ще нараснат.

Стрелец

Вашият късмет през 2019-а е любовта. Точно така! Романтика и страст. Ако нямате половинка в живота, то ще срещнете бъдещата си спътница. Ако пък вече имате човек до себе си, то ще направите важна стъпка в отношенията си. Каквото и да ви чака едно е ясно, Купидон коренно ще се намеси в живота ви през 2019-а./jenata.blitz.bg

Коментирай

Яжте

Яжте 16.11.2018 20:44

Яжте ми лайната за тези прогнози

Данина

Данина 29.11.2018 21:35

И на мене.