logo

Тези 3 зодии ще станат жертва на тежко предателство през февруари

Тези 3 зодии ще станат жертва на тежко предателство през февруари

Те ще се сблъскат с куп трудности и ще се наложи да извървят тежък път, за да останат щастливи и отново да се радват на живота

Февруари носи със себе си много надежди. Това е вторият месец в годината и хората все още не са загубили вярата в чудесата и надеждата за щастливи промени.

Това е и един много специален месец, в който започваме да мислим за грешките, допуснати в миналото, да си правим изводи и да градим планове за нов живот. 

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Изглежда, че всичко трябва да е просто прекрасно. Но астролозите не са на това мнение. Те дават доста разочароваща прогноза за 3 знака на Зодиака, за които този месец изобщо няма да е лесен. 

И днес от jenata.blitz.bg  ще ви разкажем малко повече за зодиите, които ще се сблъскат с куп трудности и на които ще им се наложи да извървят труден път, за да останат щастливи и отново да се радват на живота.

Овен

Въпреки факта, че за Овните февруари ще бъде доста печеливш и спокоен месец, те няма да могат да избегнат предателството. Израстването в кариерата може да изостри ситуацията в личното пространство и семейния кръг.

Зодиите, които ще намерят любовта през 2020 г.

Не е изключено най-скъпият им и близък човек, на когото са доверявал всичките си тайни, да постъпи с тях много подло. 

Представителите на този знак са в състояние да преглътнат една лека измама, случайно недоглеждане и да разберат недоразумението. Но никога няма да успеят да простят умишленото предателство.

Овенът може да приеме извинение само веднъж. След това ще си тръгне, без да оставя нищо след себе си. Така че, с настъпването на февруари, непрекъснато трябва да бъде нащрек и да се вгледа по-внимателно в най-близкия си човек.

Близнаци

Близнаците също няма да имат успех в личния живот, защото половинката им отдавна крие от тях огромна тайна. И през февруари, когато нищо няма да предвещава неприятности, новината ще им дойде като гръм от ясно небе. 

Дамите от тези 4 зодии са заплашени от вечна самота

Тя може да им бъде съобщена от непознат, от приятел или пък от самия предател. А след като научат за измяната, веднага ще решат да си отмъстят!  

Така Близнаците, без да измислят нещо по-добро, могат да започнат няколко нови връзки едновременно, за да си отмъстят  Което в крайна сметка ще разруши веднъж завинаги отношенията, градени с години. 

Везни

През февруари най-близкият до сърцето ви човек ще ви нанесе неочакван удар. От самото начало на месеца, заради странното поведение на партньора си, Везните ще започнат да подозират, че нещо не е наред.

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Любимият им по всякакъв начин ще крие доказателствата, ще лъже нагло и ще бяга от неудобните въпроси. Но истината ще бъде разкрита още в началото на месеца.

Везните трябва да бъдат търпеливи, мъдри и да вземат правилното решение в тази ситуация. А след това да се замислят дали те не са причината за предателството. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай