logo

Тези 4 зодии са психопати, ще ви подлудят

Тези 4 зодии са психопати, ще ви подлудят

Те съчетават изненадващо добре много опасни качества

Според астролозите има представители на някои зодии, които с лекота могат да се превърнат в психопати и да тровят психиката и ежедневието ви. 

Ако сте родени на тези дати, през 2022 г. животът ви ще се преобърне тотално

Те все пак дебело подчертават, че не абсолютно всеки техен представител е такъв, но пък повечето наистина ще ви докарат до лудост. 

В тях са преплетени много противоречиви черти, които могат да ви накарат да побеснеете и да ви съсипят. С тях хората трябва да се отнасят с повишено внимание, подчертават астролозите. 

3 зодии ще минат през Ада през 2022-ра

Скорпион

Представителите на този знак са считани за много опасни. Скорпионите са много егоистични и целеустремени, като са готови без никакви скрупули да направят всичко, за да постигнат желания резултат. 

Отмъстителността на Скорпионите няма граници, както и подозрителността, тъй че животът с тях се превръща в истински кошмар. Родените под тази звезда често създават ореол от мистерия около себе си, а интелектът и харизмата им помагат за това.

Овен

Овните правят всичко с много енергия и неудържимост, водени от усещането им, че това наистина е най-правилното за самите тях. Амбицията тласка тези хора напред пред останалите, а хората около тях често просто биват стъпквани. 

Овните не слушат съвети, защото честичко подозират доброжелателите си в завист. Родените под този знак обикновено са много агресивни.

5 зодии от китайския хороскоп ще се радват на невиждан успех през 2022 г.

Близнаци

Хората от тази зодия са много импулсивни и доста непредсказуеми. Именно заради това са опасни за близките си. Умът на Близнаците може да се обърне на 180 градуса и дори хора, които до вчера са смятали за приятели, днес да преминат в лагера на врагове им. Това се случва доста често, защото родените под този знак са безразсъдни, правят грешки, а после обвиняват другите за тях.

Стрелец

Тази зодия е истински адреналин. Често може да ги хванете да участват в нещо опасно, дори и с цената да навредят на другите. Стрелците смятат за невероятна тръпка да нарушават закона. Понякога липсва каквато и да е логика в действията им, а това превръща хората, родени под този знак, в голям проблем. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДОН

ДОН 05.01.2022 10:32

МНОГО тъпа статия. А ТОЗИ познавач ,,астролог" да го ДУХА.

МИЛЕНИУМ

МИЛЕНИУМ 06.01.2022 3:53

всеки е различен

Анти водолей

Анти водолей 06.01.2022 9:36

Самата истина плюс Водолей!

Водолей?

Водолей? 06.01.2022 18:32

А вододея, тоя олигофрен, къде го забравихте?

Овен

Овен 17.01.2022 11:58

Име и адрес на астролозите, за да си получат призовката за обидите.