logo

Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях!

Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях!

Представители на тези зодиакални знаци не обичат да казват истината. Те предпочитат да лъжат или да кажат нещо, което събеседникът очаква да чуе от тях.

В крайна сметка рядко може да разберете какво наистина стои зад думите им. Освен, че не споделят истината често, тези зодиакани знаци наистина са се научили как да не бъдат хващани в измама.

Ето кои са те:

Везни

Не може да се каже, че Везните обичат да мамят, но го правят. Подобно на други двойни знаци, те често си менят мнението, така че това, което казват, може да изглежда напълно искрено за тях. Но след 5 минути ще мислят нещо съвсем различно. Най-общо казано, Везните лъжат, правейки го неволно и вероятно без зъл мотив. Освен това, те не се съмняват, че и другите правят точно това.

Козирог

Козирозите ще бъдат честни, ако това е полезно за тях. Ако лъжата ще им бъде от полза и ще послужи страхотно за целите им или ще изпълни плановете на един амбициозен Козирог, той ще лъже, без да му трепне окото. Като цяло не се доверявайте сляпо на Козирог.

Скорпион

Представители на този знак не вярват на никого, освен на себе си и на няколко близки приятели. Понякога, за да разбереш мислите на Скорпиона, трябва да обърнеш внимание не на това, което ти каза, а на това, което той не каза.

Водолей

Представители на този знак се опитват да не показват емоциите си на публично място. Подобно на Скорпионите, те са много потайни и едва ли лесно ще разберете какви страсти владеят душата на Водолея. Просто на тези хора им е много по-лесно да кажат "добре", вместо да обяснят защо са на ръба на нервна криза. Това за тях е лъжата на спасението - улесняват така както своя живот,така и този на близките им. Понякога обаче това има точно обратния ефект.

Риба

Рибите живеят в техния въображаем свят, където стада от розови еднорози препускат по дъгата на фон от музика на Вивалди. Реалният свят на тези нежни създания е твърде жесток, така че непрекъснато се опитват да се обнадеждят. Те не лъжат в пълния смисъл на думата, а просто украсяват истината. Например често обичат да се преструват, че са жертва. 

Рак

Това е най-големият измамник в зодиака. На Рака му е съвсем лесно да те излъже, а и никой никога не го подозира в измама. Тези хора обаче са манипулатори, много трябва да внимавате с тях. Раците освен всичко са много харизматични, тъй че дори и да ги хванете в лъжа, лесно ще им простите./jenata.blitz.bg

Коментирай