logo

Тези 5 зодии ще станат приказно богати до края на 2019-а

Тези 5 зодии ще станат приказно богати до края на 2019-а

И тъй като 2019 г. минава под покровителството на Земята, на най-голям финансов успех ще се радват земните зодиакални знаци

С раждането си всеки зодиакален знак получава определен списък от характеристики, които с течение на времето могат да се развият и увеличат. Някои зодии са надарени с търговски нюх, който им позволява да станат богати.

Когато правите планове за бъдещето, не забравяйте да надникнете и в хороскопа си за тази година, който казва кой ще стане богат и кой ще тъне в бедност.

И тъй като 2019 г. минава под покровителството на Земята, на най-голям финансов успех ще се радват земните зодиакални знаци. 

Разбира се, тук всичко е индивидуално и не всеки ще стане милиардер. Но тези пет зодиакални знака имат най-висок шанс да се къпят в пари до края на годината. 

Телец

Интуицията ви е отлично развита, знаете много добре къде да инвестирате пари, за да увеличите доходите си. Всичките ви планове за тази година ще се сбъднат. Можете не само да спестите пари, но и да се сдобиете с нещо много скъпо до края на годината.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Вероятно в плановете ви е включено и пътешествие.  Можете спокойно да изберете дестинацията и да стягате куфарите. И не се притеснявайте за парите - със сигурност разполагате с тях!

Лъв

Отдавна подготвяте почвата за нов грандиозен старт. Началото на дългия път вече е положено. В близко бъдеще ще започнете да събирате плодовете на това, което сте посели по-рано. 

От началото на септември делата ви ще тръгнат стремглаво нагоре и ще можете да дишате много по-спокойно. Но ще се наложи да усъвършенствате знанията и уменията си.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Нищо в този живот не идва просто така. Започнете да мислите къде бихте могли да приложите знанията и уменията си. Между другото, ако имате хоби, обърнете специално внимание на него! 

Стрелец

Струва ви се, че всичко върви погрешно. Но това са само ваши мисли. Всъщност, в края на лятото ситуацията ще се промени драстично. Можете да смените работата си с по-високоплатена, да изберете нов екип, с който да работите.

Не е изключено по пътя да срещнете човек, който ще ви помогне при финансирането на бъдещи проекти.

Хванете си за гадже някоя от тези зодии и ще се къпете в пари и лукс!

Не се обезсърчавайте от временните неуспехи. Обмисляйте много внимателно решенията си. Успехът няма да ви обърне гръб и до края на годината определено ще се зарадвате на финансовото си състояние. 

Риби

Научете се правилно да разпределяте времето и усилията си. Имате много работа, така че трябва да успеете с всичко. Не се губете в дреболии. Освободете се от ненужните притеснения.

Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)

Правите всичко както трябва, а парите вече вървят към вас. Вие сте успешни във всичко. Тази година късметът е с вас както никога досега.  

Скорпион

В момента разполагате с ясен план за действие. Не позволявайте на никого да ви заблуждава и да ви отклони от правилния път. Разполагате с всичко, за да победите! 

Парите ще текат към вас като реката. Това не е просто късмет, а ваша заслуга заради постоянството и упоритостта, която сте проявили. Продължавайте в същия дух и може би ще посрещнете новата 2020 година в нов дом в някоя далечна страна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай