Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Замислете се колко прост би бил животът, ако можехме да избираме правилния човек, в когото да се влюбим. Щяхме винаги да се влюбваме истински и само в онези, които ни подхождат идеално; щяхме да живеем с човека, който никога няма ни изостави и да разбие сърцето ни, когато най-малко го очакваме. И щяхме да спрем да се влюбваме в хора, с които сме абсолютно несъвместими.  

Ние сме в състояние да защитим живота си от болка и умствено страдание. Необходим е само малко повече контрол над способността ни да обичаме, а при първия признак на проблеми просто да сложим край на връзката си и да започнем да търсим по-подходящ партньор.

Но, за съжаление, светът е устроен по различен начин. Независимо от това колко много ни харесва даден човек или моментното му отношение към нас, винаги има вероятност между нас нищо да не се получи. 

Много често се оказваме безпомощни пред обстоятелствата, в които се е оказала връзката ни. Именно поради тази причина много двойки се разделят дори и без наличието на вина у някой от партньорите. Възможно е всичко да се дължи на несъвместимостта на тези двама души или на това, че те са прекалено различни. 

Затова е много важно да имате предвид коя зодия е партньорът ви. Защото Вселената вече е подредила хората според личността им. От нас се изисква само да проявим внимание към детайлите, за да не допускаме сериозни грешки, които по-късно да ни карат да съжаляваме. 

Съществуват няколко зодиакални знака, които в никакъв случай не трябва да стават двойка. Не става въпрос, че те не трябва да бъдат заедно. Просто трябва да знаят, че обстоятелствата винаги ще бъдат против тях. И ще трябва постоянно да полагат много усилия, за да съхранят любовта си. 

Скорпион и Рак

Представителите и на двата знака са интровертни личности, така че най-вероятно от връзката им няма да излезе нищо. Но има и друга причина. Ракът е склонен към прекомерна чувствителност и откъсване, а безгрижният му партньор не познава съжаление. Комбинацията от такива взискателни личности препятства изграждането на нормална атмосфера за любов.

Близнаци и Дева

И двата знака не попадат под действието на закона за привличане на противоположностите, защото никой от тях не е готов на съвместни усилия. Представителите на тези два знака са много различни и по никакъв начин не могат да намерят общи интереси. Девата е праволинейна и винаги иска нещата да се случват в определен ред. При Близнаците всичко е наобратно. Те са готови да се адаптират към всякакви условия и обожават промените. Ако тези две зодии започнат връзка, ще се доведат до взаимна лудост.

Везни и Стрелец

Ако представителите на тези два зодиакални знака започнат връзка, ще им се наложи непрекъснато да се борят. Но едва ли ще успеят да съсредоточат усилията си над това да намерят начин да съхранят любовта си. Скандали има във всяка връзка, но когато става дума за Стрелец и Везни, броят им надхвърля рамките на допустимото. Везните искат от Стрелеца увереност, а Стрелецът никога няма да бъде готов да даде това чувство на партньора си. 

Водолей и Риби

Изискващите Риби и независимият Водолей - може ли връзката между тези два знака да бъде проста? Отговорът е един - това е почти невъзможно. Първите изискват внимание, ласки и одобрение от страна на партньора, а вторите търсят независимост в отношенията. Те никога няма да стигнат до компромис, защото нито една от двете страни не може да даде на другата желаното. 

Козирог и Близнаци

В тази двойка непокорството се бори със структурирането, а тези две черти са несъвместими. Ето защо връзката между Козирог и Близнаци не е добра идея. Козирогът иска ред, а Близнаците живеят без конкретни планове за бъдещето. Тези основни различия правят щастливите отношения между тях невъзможни.

Риби и Дева

Ето още едно опровержение на думите, че при желание различните хора могат да сближат характерите си. Рибите са мечтатели, които не спират да витаят в облаците. Девата е много по-земен човек. Подобни различия съществено усложняват възможността двете зодии да намерят общ език помежду си.  /jenata.blitz.bg

Коментирай

емил

емил 03.09.2018 14:31

е сега к'во да се развеждаме ли?!