logo

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

В света има специални хора, които са надарени с астрално зрение или иначе казано „трето око”. То имат тясна връзка с шестата чакра. „Третото око” се намира точно между веждите и над носа. Щастливият собственик на „третото око” има свръх възможности. Той може да гледа в бъдещето, в неземни светове, да контролира фините неща от живота, да разпределя енергията и да развива интуицията си до свръхчовешки възможности.

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…

„Третото око” не е нищо друго освен център на ясновидство и шесто чувство. Това означава, че лицето, което притежава такъв подарък от Съдбата, владее живота си и може да влияе и на другите. 

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Но не всеки има тези свръх дарби. Астрологията е отделила само няколко зодиакални знака, които могат да се похвалят с техните свръхестествени способности.

И така – ето ги и късметлиите, които имат свръхестествени възможности и „трето око”:

Телец
Телците имат добре развито чувство, свързано с парите, както и всичко, свързано с числа или суми. Те могат да отгатнат всяка печеливша цифра или опция. Точно заради това имат много добър бизнес нюх и могат да „надушат” добрата сделка от километър. Всичките им действия се основават на импулсивност, но това по никакъв начин не им пречи да разпознаят признаците на съдбата и да получат желания резултат. Интуицията на практика никога не ги напуска и така могат да разполагат предварително с всякакъв вид информация за бъдещето.

Дева
Тези зодиакални знаци се отнасят философски към тяхната интуиция, но винаги залагат на научния подход. Те събират и проследяват цялата необходима информация на нивото на тяхното подсъзнание. От всичко събрано те правят съответните заключения и анализи. Представителите много доловимо усещат емоциите и преживяванията на други хора, така че без най-малката грешка могат да открият незначителни промени в настроението. Развитата им памет помага да се натрупа необходимата информация и да се самоусъвършенстват постоянно. С тяхното астрално виждане те могат да видят бъдещето и да предскажат опасни събития. Те няма да могат да се намесят в някакво действие на енергийното ниво, но могат да предскажат нещо от видяното в съзнанието им. Цялата информация идва до тях под формата на хаотични снимки, които поставят в една цяла история.

Скорпион
Тези представители на зодиака имат добре развито интуитивно усещане. Те могат не само да разчитат на него, но и да бъдат напътствани от него. Изглежда, че Скорпионите могат лесно да разрешат проблемите, които ги заобикалят. Но всички тези убеждения са формирани поради факта, че Скорпионите са щастливи в почти всичко. Затова можем да приемем, че всички проблеми заобикалят знака, а късметът ги следва по петите. Но те могат не само да привлекат късмета към себе си, но и към други хора. Всичко това ще стане с помощта на техните магически способности. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

daaa

daaa 22.02.2019 10:41

Drun, drun, che plqs !

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 23.02.2019 11:16

Да , вярно е , от умрял хуй правят надървен хуй .

sss

sss 24.02.2019 17:57

Глупости на квадрат, точно пък за тези зодии.

нашият

нашият 24.04.2019 16:58

ама пълни глупости,,,,,,,,,

Лили

Лили 12.06.2020 19:26

Стига толкова много глупости! На човек му омръзва да ги чете.

anonimen

anonimen 15.09.2021 20:14

prodajnici ste prodadat i nai pliskiya si za pariii nekoi ot tezi zodii i maikasi daje ste prodade za pari

anonimen

anonimen 15.09.2021 20:17

nekoi ot tyah taka dobre gi znaeem ce da navredi i da ima kyar savsyakade vlizza i se misli za ymen a vobste ne ee taka niee si malcahme za godinii razbira si imma priciinni da malcim no haraktereee im e predatelski vsicki gi znayat koito gi poznava blok 9

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 19.06.2022 1:25

Наистина много глупости. А водолеите,които са свръх сензитивни.