Тези зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

Тези зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

С помощта на енергията си могат да отнемат чуждата болка и да я прехвърлят върху себе си

С раждането си всеки един от нас получава определен дар от звездите, който с времето се разкрива, или пък остава скрит за цял живот. Всичко зависи от човека!

Мнозина се опитват да го скрият, като си измислят извинения, а някои представители на Зодиака задължително трябва да го разкрият, защото с него могат да помогнат на много хора. 

На нашата планета има 12 зодиакални знака, но само 3 от тях, благодарение на мощната си енергия, са надарени със силни лечебни сили.

Те са изключително умни и привлекателни, много жизнени и лъчезарни. Често им се случват неща, които самите те не могат да разберат и да си обяснят. 

Представителите на тези 6 зодии изглеждат лишени от емоции, но...

Те притежават способността да лекуват хората. С помощта на енергията си могат да отнемат болката на някой човек и да я прехвърлят върху себе си, като по този начин облекчават живота му и го изцеляват.

Стрелец

Изключително жизнерадостен зодиакален знак. Със силната си енергия Стрелците са в състояние да отнемат болката. Те могат да изцеляват хората само с едно докосване.

Стрелците са там, където наистина има нужда от тях и помагат, независимо от цената, която трябва да платят.

Тези 4 зодии никога няма да ви измамят!

Благодарение на чувството си за хумор, привлекателност и харизма, те винаги са заобиколени от много хора, способностите им са многостранни, но не са напълно открити. Нуждаят от повече време, за да развият и практикуват бялата магия.

Самите Стрелци не са склонни да афишират своите способности, за да не хабят повече енергия от необходимото, защото са наясно, че това може да не свърши много добре.

Козирог 

Един от малкото знаци в Зодиака, които наистина могат да лекуват. Често се сблъскват с мистериозни сили, които променят настроението им към по-лошо. Но когато положителната енергия изпълни душата им, могат да излекуват човек само с едно докосване. 

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Тяхното енергийно поле е много силно и не се поддава на нищо.

Освен това, погледнат ли внимателно един човек в очите, могат да му помогнат да реши и най-големите си проблеми. Можете да сте сигурни, че Козирогът никога няма да ви предаде или да ви навреди, поне не и умишлено!

Звездите непрекъснато им помагат, зареждайки ги с жизнерадост и много енергия, която ги насочва в правилната посока, за да помагат на другите, без да щадят себе си.  

Овен

С помощта на ръцете си те могат да излекуват хората с лоши сънища, главоболие и тревожност, макар и само в ранен стадий.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Душата им е много нежна и уязвима. Въпреки че външно изглеждат груби, ръцете им са като вълшебна пръчица за околните.

По пътя им има много препятствия, които се налага да преодоляват с лекота.

Ако Овните започнат да развиват дарбата си, могат да станат мощни лечители, които в бъдеще с едно докосване ще могат да накарат някой да изпадне в транс, а след това да се събуди само с един поглед. 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Те много добре разбират как да управляват човешките страхове и депресията. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай