logo

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Ако забележите, че в обкръжението си имате такъв човек, бягайте далеч

Няма как да не сте забелязали, че в живота има хора, които съвсем лесно могат да бъдат определени като „емоционални вампири”. След всяка среща или прост разговор с тях вие се чувствате смазани, а понякога не идва само депресия и а физическо изтощение.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои зодиакални знаци ще се радват на много любов и романтика през месеца. Споделихме ви обаче и кои зодии ще бъдат подложени на много тежко изпитание и ще страдат в най-скоро време.

Астролози са установили, че може да обвържат именно тези вампири с конкретни зодии. Оказва се, че хората, които най-много съсипват живота ни са точно от 3 определени зодии и е много по-добре за вас и здравето ви да спазвате дистанция при обуването с тях или да го сведете до минимум, ако усетите, че не ви се отразява добре.

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

Риби

Сред тях няма чак толкова много емоционални вампири. По-скоро нещата всъщност при представителите от този знак са малко по-нормални. Те са малко по-драматични от необходимото.

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Сред тях обаче е възможно да има истински находки, като самия граф Дракула, който със сигурност ще се опита да ви стане приятел.

Това са хора, които умеят да влизат под кожата, но пълният игнор е перфектна защита срещу енергийните вампири от този тип. Дори и да не им споделяте много, не се учудвайте, ако те въпреки това знаят почти всичко за вас.

Големи промени в живота на тези 5 зодии през 2019 година!

Водолей

Сред тях има малко вампири, но съществуват. Те имат детска спонтанност и не винаги хората около тях осъзнават, че всъщност това е просто един енергиен вампир, който ги цеди.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Ще преминавате непрестанно през най-различни емоции. Първоначално ще са много положителни, а после ще започне все по-често да става обратното. За съжаление Водолеите го правят абсолютно несъзнателно. Е, определено има и случаи когато го правят съзнателно и това не е никак хубаво, защото знаят точно как да ви ударят.

Ако забележите такъв човек в живота си от тази зодия, опитайте се да намалите комуникацията си с него.

Как всяка зодия преживява несподелената любов

Дева

Това е най-тежкият случай от всички. Тези хора наистина съвсем несъзнателно просто изцеждат всичко положително и хубаво от настроението ви. В 7 от 10 случая те имат склонност към вампиризъм.

Какъв подарък да изберете според зодията

Помага само и единствено разстоянието. Колкото по-далеч сте от тях, толкова по-добре. Съветваме ви наистина да преосмислите контактите си, ако имате близък човек от този знак.

Все пак като всеки знае, че Девите по правило действат така, може да го очаква и да се подготви поне емоционално. И все пак ви съветваме да бъдете внимателни./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

гост

гост 10.05.2019 15:42

Да ви еба майката проста!

дядо Каракоч

дядо Каракоч 10.05.2019 15:46

Скорпионите са ви кръвоносно обидени.Как така ги пропуснахте?

Вампирка

Вампирка 16.05.2021 14:02

Ауууу направо съм втрещена!

Ффййк

Ффййк 16.05.2021 14:29

-Ало енергото ли е? -Не ВиК е! -И на вас да ви е** майката!

Астрологизъм

Астрологизъм 16.05.2021 21:39

А , за енергийния анализъм и гъзизъм , зодиакалистите , ехей.

Правилно

Правилно 17.05.2021 0:45

Водолеите са си катастрофа, откъдето и да ги погледнеш.

ДОНИ

ДОНИ 18.05.2021 6:05

Тук вече УБИХТЕ РИБАТА , АБЕ за вас само мотика тогава ще си видите целият живот като на кино и астрология няма да е необходима.

jovani_@bg.abv

[email protected] 18.05.2021 10:51

mamica ta vi

nikola ivanov

nikola ivanov 18.05.2021 10:51

mamka vi

Vivi

Vivi 18.05.2021 16:31

А когато се съберат заедно, какво ли се случва.....