Тези зодии са най-предразположени към магии

Тези зодии са най-предразположени към магии

Като цяло всеки човек притежава таланта да прави магии, но някои хора са по-склонни към това

Магиите винаги са привличали вниманието на хората. Мнозина дори са уверени, че самите те притежават подобни умения и някои членове на семейството им са били могъщи магьосници и гадатели. 

Като цяло всеки човек притежава таланта да прави магии. Някои хора са по-склонни към това, други по-малко.

Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които са предразположени към магьосничество много повече от другите.  

Ето кои са те:

Скорпион

Това е един от най-надарените знаци на зодиака. Въпреки това Скорпионите не обичат да парадират с тази своя особеност.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Интуицията им е толкова развита, че наистина им дава възможност да предвиждат близкото бъдеще и предварително да  изчислят действията си.

Някои представители на тази зодия са свръхчувствителни и лесно четат емоциите на другите, а други притежават ясновидски способности. 

Скорпионите магове могат да използват нечисти сили в своя полза. Те имат много мощна енергия, която е в състояние да контролира всякакви зли сили.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Скорпионите с лекота се справят с уроки, лоши очи, проклятия и друга негативна енергия. Ако сте под магическата защита на Скорпиона, няма от какво да се страхувате!

Рак

Представителите на този зодиакален знак са надарени с интуиция и умение да усещат емоциите на околните. Те притежават мощна добра аура, която им осигурява почти непрекъсната връзка с пространството.

На представителите на този зодиакален знак им подхожда чистата енергия. Най-често те виждат бъдещето в съня си, а след като се събудят, започват да го дешифрират.  

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Добри са в гледането на кафе, на карти, на руни и т.н.

Дева

Склонността към мистицизъм и магии им е заложена по природа. Що се отнася до силата на енергията им, Девите отстъпват на Скорпионите, но за сметка на това овладяват много по-лесно практическите умения в областта на магията.

Те притежават остър ум и упорит характер, което е важно при мистичните ритуали.

Девите са специалисти по хиромантия и гадаят отлично на карти Таро. 

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Често използват алтернативните методи на медицината и разбират много добре от растения и камъни. 

Водолей 

Водолеите са толкова предразположени към магията, че с лекота могат да я превърнат в своя професия. Те винаги са привлечени от езотериката, предсказанията и опитите да разгадаят различните варианти за бъдещето.

За разлика от Скорпионите, те предпочитат бялата магия. Те са в състояние да анализират ситуациите логично и перфектно предсказват бъдещето.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

 

Понякога ги наричат хора на бъдещето. И често сънуват пророчески сънища. 

Везни

Те са добри ученици и са в състояние да използват магията, за да помогнат не само на себе си и близките си, но и на други хора. Повече им подхожда чистата енергия, която не е свързана с черната магия.

Всички обреди, свързани с буря, пълнолуние и новолуние, светкавици, изгрев и залез, са по силите им. Везните могат да направят надеждни защитни талисмани със собствените си ръце.

Внимание! Пазете се от тези 4 зодии, ще ви причинят нещо ужасно

Ако представител на този знак ви даде такъв талисман, придружен с приятни пожелания, бъдете сигурни, че той ще ви донесе късмет!  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай