logo

Тези зодии са страшно ненаситни, никога не се задоволяват само с един партньор!

Тези зодии са страшно ненаситни, никога не се задоволяват само с един партньор!

Те не спират да търсят нови и нови сродни души

Когато става въпрос за любов, няма нищо по-важно от това да намерим правилния човек, с когото да прекараме остатъка от живота си в любов и разбирателство. За съжаление, в търсенето на идеалния съдбата ни среща с куп хора, които са готови да разбият сърцето ни.

Утеха ни дава само мисълта, че някъде там ни чака сродната ни душа, която е създадена точно за нас. Единственият човек, който ще ни разбира и обича.

Много хора смятат, че сродната им душа може да бъде само една. Според астролозите обаче родните под определени зодиакални знаци никога не могат да се задоволят само с един партньор. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за зодиите, които са толкова ненаситни, че не спират да търсят нови и нови сродни души, с които да се впуснат в любовно приключение.  

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак обичат флирта и романтиката (всичко, което се случва в началния етап на една връзка), но в същото време характерът им е доста непостоянен и често не знаят с кого точно искат да бъдат. Всичко това кара Близнаците да започват по няколко връзки едновременно.

Везни

Много често на Везните им е изключително трудно да направят дори най-простия избор, особено когато става въпрос за личния живот.

Няма по-добри любовници от тези 3 зодии! (18+)

За да вземат решение за сериозна връзка, те се нуждаят от много време за размисъл и малко натиск, а ако обектът на чувствата им е повече от един, тогава представителите на този знак се изгубват напълно, защото не могат да разберат чувствата си.

Стрелец

Стрелците обичат да изследват нови територии, включително и в любовта. Те бързо се отегчават от един и същ човек, но не винаги имат смелостта да сложат край на връзката си.

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Точно в такива случаи започват безразборни любовни романи. 

Водолей

За хората, родени под този зодиакален знак най-важното нещо в живота е тяхната лична свобода. Много често моногамията за тях не е нищо повече от остаряло клише. Самите те рядко са ревниви. Водолеите не са склонни да ограничават никого и ако искат да имат повече от един партньор, нищо не може да ги спре. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай