Тлъсти пачки за 3 зодии през август

Тлъсти пачки за 3 зодии през август

Пригответе се, защото в близко бъдеще ви очакват значителни финансови постъпления

Звездите ще ни държат нащрек през август, тъй като се очакват няколко мощни астрологични събития наведнъж, уведомяват експертите.

Астролози: 2 зодии ще забогатеят през август

Всички те ще ни засегнат финансово по един или по друг начин. Най-съществена и положителна ще е промяната за представителите на три знака.

Те могат да очакват сериозни финансови постъпления, увеличение на заплатата, бонус или неочаквана печалба от тото или лотария.

Близнаци

Пригответе се, защото наближава време за признание на вашия труд и амбиция. През август ръководството подготвя финансови бонуси за вас или значително увеличение на заплатата.

Според астролозите Близнаците трябва да са по-инициативни през август и да поискат сами увеличение на заплатата, без да чакат този ход от началниците. Звездите ще ви помогнат да получите положителен отговор на това искане.

Лъв

Знаем, че вече не очаквате да бъдете оценени справедливо на работното си място, но през август всичко това може да се промени. Звездите ви предричат подобряване на финансовото състояние. Изглежда, че ръководството все пак ще оцени работата ви и ще ви възнагради с пари. Според астролозите Лъвовете през август трябва да разчитат на увеличение на заплатата си. Не бъдете излишно скромни.

Рак

За Раците август също ще е „паричен“. Увеличението на заплатите не е далеч. Астролозите прогнозират, че през август началниците ви ще погледнат на вас от съвсем различен ъгъл. Вашият професионализъм ще бъде забелязан и възнаграден. Важно е да проявите силните си черти в работата./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

anonimen

anonimen 28.07.2023 12:17

med vi kape ot ystata dai boje na vsickiii ne samo a nassss

Antonia Ivanova

Antonia Ivanova 14.08.2023 15:57

Venzislav Hristov shte doide li fa jivee pri men i izobshto skoro shte se omuja li i za kogo