Топ 5 на най-добрите манипулатори в зодиака

Топ 5 на най-добрите манипулатори в зодиака

Съветваме ви да бъдете нащрек с тях

Някой познат може да манипулира вашето поведение и дори чувства, но вие да не забелязвате нищо. Погледнете отблизо тези зодии - не позволявайте да се усукват около пръста ви.

Астролози посочиха 5-те зодии, които са най-талантливите манипулатори. Съветваме ви да бъдете нащрек с тях.

Телец

Той напълно открито манипулира хората, особено близките му, преминавайки към официално изнудване: те заплашват, притискат и ви карат да се чувствате виновни. Но Телецът не действа зад гърба на никого.

4 зодии ги очакват безпрецедентни постижения през ноември

Близнаци

„Всичко за забавлението!“ - с това мото представителите на този знак преминават през живота. Те ще "играят" с вас просто така, защото това предизвиква интереса на Близнаците. Като правило те не "дърпат" струните за дълго. Както с всичко останало, бързо се отегчават и от това.

Дева

Девите „контролират“ със своето вечно оръжие - критиката. Те са в състояние да доведат всеки до припадък със своите указатели и заяждане. Ще направите всичко, само за да спрат да ви хокат. 

Висши сили ще закрилят тези 4 зодии през ноември

Скорпион

Тези индивиди са много хитри. Първо, те ще изучат всичките ви слабости и недостатъци, може би ще се преструват на състрадателен приятел, а след това ще използват тази информация за свои собствени цели. Скорпионите ще ви вкарат в такава ситуация, че просто нямате друг избор, освен да им се подчинявате.

Риби

Най-хитрите и безсрамни манипулатори са представители на зодия Риби. Те знаят как да създават впечатление на такива нежни незабравки и няма да очаквате нищо лошо от тях. Но, в точния момент, те толкова компетентно ще намекнат за тяхната „молба“, че някой ще побърза да я изпълни без колебание. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!