logo

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Всеки има своите страхове, които го преследват през целия му живот. На практика излиза, че доста от тях ни се „полагат“ поради принадлежността ни към зодиакалния ни знак. Затова сега ще ви разкрием какви са страховете на всяка зодия.

Овен
Макар че на пръв поглед представителите на този знак не се боят от нищо, но ако се вгледаме по-внимателно, може да стигнем до най-големите им страхове - рутината и застоя. Те не понасят безделието и разнообразието, а това е причината да не се поддават на мързел и безразличие.

Телец
Няма друг, който да цени толкова много стабилността и комфорта и съвсем естествено е, да се страхуват, че може да загубят всичко онова, което имат. Страхуват се от промените, защото всяка промяна винаги носи неизвестност. Точно това е причината да се стремят да попречат на собственото им спокойствие и стабилност.

Най-пълният, точен и горещ хороскоп за целия септември!
 

Близнаци
За разлика от Телците, Близнаците обичат промените и силно се страхуват от момента, когато животът ще престане да ги радва с многообразие и различни събития. Освен това много от представителите на този знак се боят да поемат дори и малка отговорност.

Рак
Един от най-важните стремежи на родените под този знак на Зодиака е, да открият своята втора половинка и да създадат щастливо семейство. Те се страхуват да не останат сами, ако направят неправилен избор или сгрешат. Много често минали неуспешни отношения раждат нови страхове, които им пречат да създават нови.

Лъв
Вероятността да загубят своя авторитет ги плаши страшно много, защото за тях той е много важен. Има и още нещо, от което много се страхуват - това е да не чуят за себе си етикета „неудачник“. Това ги кара с всички сили да се опитват да си изградят образ на успешен човек, дори и да съзнават, че съвсем не са такива. Точно този образ, който си създават за своя имидж, им помага наистина да станат такива, като каквито се виждат.

Дева
Те ценят порядъка във всичко. През целия си живот търсят идеала и се стремят към съвършенство. Правят всичко точно така, както трябва, и изключително много се боят да не чуят критика по свой адрес.

Везни
Самотата е това, което ги плаши най-много. Обичат да даряват внимание, любов и грижа и в отговор да получават същото. Страхуват се да не направят неправилен избор. Постоянно се съмняват и в крайна сметка стигат до извода, че е по-добре въобще да не правят избор.

Скорпион
Представителите на този знак на Зодиака се страхуват, собствените им тайни да не станат обществено достояние, а тайните им са наистина много и те ревностно ги пазят. За тях е важно да покажат пред света именно този образ, който искат или поне се стараят на целия свят.

Стрелец
Никой не се страхува толкова от ограниченията, както тях! Особено силно ги плашат думите „не трябва“ и „забранено“. Има и още нещо: притесняват се, че за неуспехите им ще узнаят всички. Самите те с лекота възприемат своите пропуски и грешки, но ако за тях узнае още някой, това ще бъде истинска катастрофа.

Козирог
Основният им страх е, че няма да постигнат онова, което са си поставили за цел. Той ги обсебва изцяло и даже ги тласка напред, към успеха. Те искат да бъдат богати и успели и затова страхът, че няма да успеят да постигнат замисленото, просто ги изгаря отвътре.

Водолей
Представителите на този знак на Зодиака се страхуват от еднообразие в живота и ограничаване на личната свобода. Освен това те нямат нужда да се изявяват пред публика и даже се страхуват от това. Ако искате да наплашите Водолея, поканете го примерно на своя рожден ден, и му възложете да вдигне тост….

Риби
Те се страхуват от критика, грубост и дебелащина. Тяхната нежна и чувствителна природа дълбоко преживява всяка дума, казана в негативен контекст. Понякога представителите на този знак се страхуват да не останат неразбрани от обществото.

Източник: lamqta.com

Коментирай

Водолей

Водолей 11.04.2021 14:22

За Водолея не е верно. Водолеите нямат страхове.Те се справя с всякакви ситуации, защото винаги се подготвят за случая в повече от три възможни варианта.