logo

Това са трите най-суетни зодии, стоят по цял ден пред огледалото

Това са трите най-суетни зодии, стоят по цял ден пред огледалото

Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с външен вид, грим или прическа.

Но тя ни кара понякога да прахосваме толкова много енергия и сили за маловажни неща, като това да прекарваме часове пред огледалото в разкрасителни процедури.

В това да поддържаш визията си няма нищо лошо.

Има обаче зодии, които често злоупотребяват с това. Ето кои са те:

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Овен

Представителите на зодията са кокетни и обичат да си угаждат, що се отнася до разкрасяването и хубавеенето. Техните уж десет минути пред огледалото стават поне половин час. Факт е обаче, че наистина умеят да се поддържат и винаги изглеждат забележително.

Това са най-злите зодии - ще съсипят живота ви, бягайте далеч

Близнаци

Близнаците са суетни и много държат на визията си.  За тях тя е по-важна от всичко, често пъти дори от качествата на характера и затова  нерядко ще ви се случи да чуете представител на знака да коментира външността на хората.

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…


Скорпион

Определено те са една от най-красивите и магнетични зодии, изглеждат ослепително, но за целта влагат и доста време в тази мисия. Ако един Скорпион окупира тоалетката с огледалото, не разчитайте да си проправите място, по-добре си купете още един кът за красота, отделен от техния./jenata.blitz.bg

Източник: "Дарик"

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лили

Лили 26.02.2019 16:36

Дъра, дъра. Най-суетни са рибите и раците. Могат цял живот да не работят и само за външния си вид да се грижат. Затова си търсят чичко-паричковци. Ама, и те стареят, и като остареят стават смешни в напъните да се вечно млади.