logo

Три зодии се оказаха супер кекави! Тежки болежки ги налягат по всяко време

Три зодии се оказаха супер кекави! Тежки болежки ги налягат по всяко време

Всеки иска да бъде здрав и жизнерадостен, но понякога всички ние настиваме. За съжаление в студеното време грипът често създава големи проблеми на редица хора.

Дори и да се обличаме добре, да пием витамини и чайове, да каляваме имунната си система, то пак може да се разболеем.

Пет зодии като нищо може да се окажат на-големите алкохолици на света

Оказа се, че освен всичко и зодиакалният знак, под който сме родени, може да има роля в това дали ще се разболеем лесно или не.

От jenata.blitz.bg установихме, че има три зодиакални знака, които са най-податливи на грип и други заболявания.

Овен
Те са склонни към дихателни и вирусни инфекции. За съжаление те боледуват дълго време и изпитват сериозно болни, защото са свикнали да прекарат болестта на крак. Те практически не слушат никого и не си почиват качествено – камо ли да легнат докато са болни, затова имат проблеми със сърдечно-съдовата система и често имат проблеми с износване на ставите. Те трябва да се грижат повече за себе си. 

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

Рак
Те са доста подозрителни и емоционални, а от там идва и податливостта им към респираторните заболявания. Те могат да пипнат грип по няколко пъти в един сезон и да заразят всичките си близки и познати. Те също са склонни към различни алергии и астма. Но ако Раците решат да се грижат за здравето си, те бързо ще засилят имунитета си, а подкрепата на техните близки ще им помогне в това. 

Цигански хороскоп за 2019 година, развенча всички мистерии, за които трябва да сме готови!

Везни
Те много бързо може да пипнат грип – още повече, ако често посещават обществени мероприятия и ползват обществения транспорт. Те ще трябва да извършват превенция на грипа и настинките, започвайки още през лятото – само така болестта няма да ги надвие по няколко пъти през зимния сезон. Те са склонни да развият бронхит и пневмония. И все пак не е необходимо да си мислят, че болестта никога няма да ги напусне, а само за да се грижат повече за себе си. Други болежки, които може да ги налегнат са заболявания на опорно-двигателния апарат. Струва си да им се обърне по-сериозно внимание. / jenata.blitz.bg

Коментирай