logo

Трите най-опасно лицемерни зодии са…

Трите най-опасно лицемерни зодии са…

Могат да излъжат всекиго, а накрая да изглеждат като хрисими ангелчета

Най-ужасното чувство, което човек може да изпита, е и най-трудно за контролирано. Това е чувство на гняв, но то е особено опасно, ако е съчетано с негодувание.

Някои хора в състояние на такъв ефект изобщо не се контролират и тяхната агресия не е в състояние да бъде удържана. Те дори могат да станат опасни за околните.

Но има и такива, които са толкова лицемерни, че могат да заблудят всекиго, а накрая да изглеждат като хрисими ангелчета.

Сега от jenata.blitz.bg попаднахме на класация, която разобличава кои са трите най-опасно лицемерни зодии.

Ето кои са трите най-опасно лицемерни зодии:

Овен
Овенът наистина става опасен щом го обладее гневът. Той изобщо не е в състояние да контролира емоциите си, а и не иска.

Овните винаги вярват, че не правят нищо лошо. Страшен е и фактът, че за да подпалите представителите на този зодиакален знак е достатъчна само една дума.

В същото време те знаят как да се оправдаят като се позовават на факта, че „всеки би направил това в тази ситуация“.

Близнаци
Повечето Близнаци не са склонни към нападение, но всички представители на този зодиакален знак са склонни към грозно, грубо и махленско поведение.

При нормални обстоятелства Близнаците са много хладнокръвни по природа, че дори изтънчени, понякога твърде коректни и любители на всичко красиво.

Те лесно успяват да ограничат всички емоции, които кипят вътре в един или друг момент. И за да ги подлудите, трябва да сте наистина много нахални и/или безочливи, а в това малко хора успяват.

Но ако това вече се е случило, тогава трябва да бягате, без да поглеждате назад. Близнаците имат феноменална памет и остър език - всичко това сече по-рязко от нож.

Близнаците интуитивно усещат слабостите в околните и ги сразяват именно с това – натискат врага си по най-слабото му и уязвимо място.

Всеки път след проблясък на агресия Близнаците дълго време се укоряват за своята скованост, невежество и грубост. Но следващия път ще направят същото, защото вътрешният им звяр не може да бъде удържан.

Козирог 
Този зодиакален знак се характеризира с двойственост и специален лицемерен трик. Те няма да крещят, псуват или да раздават юмруци.

Техните методи са по-долни и сложни. Козирозите убиват хората с думи. Представителите на този зодиакален знак са отлични психолози и манипулатори.

Затова при нужда те превръщат хората в марионетки, които са много умело контролирани.

Освен това техният гняв, скръб и негодувание няма да отшумят, докато не се насладят на възмездието изобилно. Интересното е, че Козирозите често се приравняват с енергийни вампири. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!