logo

Трите зодии, които винаги ще ти пазят гърба!

Трите зодии, които винаги ще ти пазят гърба!

Понякога правим грешки и точно тогава както се казва сме "най-трудни за обичане". В тези моменти се нуждаем от подкрепа и това някой да застане до нас и да ни подаде ръка.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме какво ви чака през декември месец и кои три зодии ще преживеят истински кошмар в края на тази година. Астролози пък вече разкриха какво ще ни се случи през 2019 - годината на свинята.

Днес сме решили да ви разкрием кои са тези 3 зодии, които винаги ще ви пазят гърба. Колкото и напечена да е дадена ситуация и дори и да грешите, зад гърба ви винаги ще застане приятел, от някоя от тези три зодии и няма да позволи да ви се случи нещо лошо.

Ето кои са те:

Телец

Каквото и да сте сторили, Телецът винаги ще бъде до вас и ще ви защитава, мотивира и окуражава. Той изисква безрезервна вярност, а в замяна ще свали света в краката ви. За Телците лоялността е най-важното нещо, особено по отношение на половинката.

Любов и звезди: Кой как прави секс според зодията

Рак

Той винаги ще се застъпи за вашата правота и невинност и дори би опитал да поеме част от вината, за да ви е по-леко. Ракът винаги е там за своите приятели и любими хора. На него може да се разчита безрезервно.

Козирог

Козирогът ще ви порицае за постъпките ви, ще ви даде съветда не правите повече така, но никога няма да ви обърне гръб и ще се бори до последно заедно с вас. Козирогът държи на думата си. Каже ли, че ще изпълни нещо, не се съмнявайте в неговата коректност.

Коментирай