logo

Търсите приятел с облаги? Тези 4 зодии могат да бъдат перфектни за целта

Търсите приятел с облаги? Тези 4 зодии могат да бъдат перфектни за целта

Някои търсят отдаденост, а други са си добре със секса за една вечер, споделя известна американска астроложка

Приятелството е нещо страхотно. Можеш да хапваш зрънчо, да гледаш филми и да разпускаш по всякакви начини. Ако нямаш проблем с това да целуваш приятелите си и не обичаш да се впускаш в прекалено романтични връзки, приятелите с облаги са точно за теб. Разбира се, когато става въпрос за любов и романтика, има няколко зодии, чиито черти в характера пасват идеално за това. 

"Някои търсят отдаденост, а други са си добре със секса за една вечер", споделя астрологът Лиса Стардъст пред Elite Daily. "Има четири зодиакални знаци, които могат да разгорещят малко повече приятелството ви и дори да го пренесат в спалнята без никаква доза ревност", казва тя. Приятелите с облаги не е споразумение, което всеки човек може да приеме, затова ако търсите сериозни отношения, напълно нормално е да положите граници и да не ги прекрачвате. Но понякога дори този тип връзки изискват много грижи и добра комуникация. 

Ако искате да си намерите другарче за секс, обърнете се към някоя от тези четири зодии. 

Близнаци
Въздушният знак близнаци е отворен към различното. Нищо чудно да започнат отворена връзка и да я приключат по един романтичен начин, като отношенията им станат сериозни. Те обичат всичко да е ясно и да няма прикритост във връзките им с хората. От лесни отношения, до малко по-сложи, близнаците могат да поддържат огъня на всяка връзка.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Стрелец
Деветият зодиакален знак е откривател. Той обича да поема рискове и да пробва нови неща постоянно. Те имат фобия от обвързване, но това е само, ако не усещат, че човекът отсреща е правилният. Те могат да ви хванат по време на някое парти и да изживеете страстна нощ, а на следващия ден да се държат все едно нищо такова не е станало. 

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Водолей
Креативните водолеи могат да бъдат много забавни. Водолеите не са сред най-романтичните зодиакални знаци и рядко влагат емоция в отношенията си, което ги прави идеални секс партньори за разпускане. За тях е изключително важно да е ясно, че нищо повече не може да се случи и държат да бъдат независими. 

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Риби
Мечтателите-риби са източник на много любов и светлина. Силната им сензитивност може да не ги прави най-добрите кандидати за приятели с облаги, но понякога се впускат в такъв тип романс. Романтичният им темперамент и постоянната нужда от внимание и любов може да ги докара и до това положение. Тук обаче трябва да внимавате, защото ако не сте достатъчно открити и честни, можете много лесно да нараните представителите на тази зодия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай