logo

Висши сили бдят над жените от тези зодии и винаги им посочват правилния път

Висши сили бдят над жените от тези зодии и винаги им посочват правилния път

Още с раждането си те чувстват невидима защита, някакъв щит, който прогонва злото далеч от тях

Всеки човек поне веднъж в живота си се е сблъсквал с безнадеждна ситуация, от която сякаш няма изход. И точно когато му се струва, че светът около него започва да се разпада, се случва нещо неочаквано и проблемът сякаш се решава от само себе си.  

Жените, родени под зодиакалните знаци, за които днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем, сякаш си имат свой ангел хранител. Небесата винаги ги пазят, а една невидима ръка сякаш всеки път им показва правилния път. Още с раждането си те чувстват невидима защита, някакъв щит, който прогонва злото далеч от тях. Те винаги успяват да се измъкнат от безизходицата, в която се намират, без да са претърпели особени загуби. 

Истинското предназначение на тези дами и кармичният им път са известни само на най-висшите сили. 

Първото място в класацията е за представителките на зодия Близнаци. Тях с право ги наричат късметлийки. Късметът ги следва по петите им още от самото раждане. По някакъв неразбираем начин те винаги успяват да са на правилното място в точното време. Всички значими събития в живота им са една щастлива случайност.  По пътя си те винаги срещат правилните хора, случайно попадат на обява за мечтаната работа и всеки път правилната информация попада навреме в ръцете им. И всичко това благодарение на ангелите хранители, които бдят над тях.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Второто място е за представителките на зодия Дева. Те не се отказват дори и в най-трудните и безнадеждни ситуации. А висшите сили им помагат и подсказват правилния изход. 

Девата знае кога е по-добре да мълчи и кога да пристъпи към действие. В последния момент тя може да промени курса и да избегне неприятностите. 

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

В работата си Девите винаги се радват на огромен късмет и бърза кариера. Този знак е надарен с огромна проницателност, ясен ум и потресаваща работоспособност, но всички тези качества се умножават стократно от висшите сили. Все едно някой ангел хранител ги обгръща с крилата си и не ин позволява да паднат или да допуснат грешка.

"Бронзовият медал" в тази класация е за Стрелците. Много позитивен знак на Зодиака. Родените под него дами са невероятни оптимистки. А както е известно - късметът обича именно оптимистите. Именно затова висшите сили избират да им помагат в трудни ситуации. 

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Когато хората се изправят срещу представител на този зодиакален знак, започват да се усмихват против волята си.

Стрелците просто живеят живота си, рядко се оплакват и не спират да благодарят на съдбата за това, което има.

Покровителството на висшите сили може да се види ясно в живота им. Те получат много по-лесно това, което искат. Понякога дори нямат време да помислят за какво мечтаят и то се сбъдва. 

Жените от тази зодия са като талисман и често, без да подозират, чрез действията си насочват хората по правилния път. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Asesino

Asesino 12.06.2019 9:27

Тиквената дръжчица също бди над ануса на Ивчето Крачунов и не го оставя да се затвори. Нали, бе, близалкаджии?

???

??? 13.06.2019 16:45

Близнаци благодарят от сърце на ангелите

!!!

!!! 14.06.2019 19:11

Вярно!