Влад Рос: 5 зодии да се готвят за луд късмет през юли

Влад Рос: 5 зодии да се готвят за луд късмет през юли

Те ще сбъднат всичките си мечти с лекота, категоричен е астрологът

Всички се стремим и надяваме на щастлив живот. е, понякога и при някои хора нещата се получават малко по-трудно, други пък трябва сериозно да се потрудят и преди това да страдат ,а при трети нещата се получават безпроблемно.

Но защото това е така? Е, според астролозите това се дължи най-вече на зодията, под която е роден даден човек.

Тамара Глоба: Реки от пари потичат към 3 зодии до дни

Сега известният астролог Влад Рос заговори за неземно щастие и луд късмет, които ще сполетят няколко зодии. При това съвсем скоро.

„Има точно пет зодии, които ще се радват на много радост и щастие. Те могат да реализират мечтите си и да постигнат всичките си цели“, казва той.

По думите му щастливите дни за пети пет зодии ще започнат още с настъпването на юли и ще продължи през целия месец.

Ето кои са петте зодии, за които юли ще е изключително късметлийски:

Лъв
„Венера ще остане в Лъв, така че това е първата зодия, която ще се радва на много късмет през юли месец. Те трябва да обърнат внимание на любовния фронт, както и да поемат инициативата“, казва Влад Рос.

По думите му като цяло Лъвовете ги чакат най-разнообразни добри събития. „Няма да е излишно да отидете на почивка“, допълни астрологът.

Близнаци
„Ако преосмислят старите си проблеми, то юли ще е късметлийски за тях“, казва Влад Рос. По думите му представителите на тази зодия ги очаква огромен напредък в кариерата.

Може и да подхванат свои собствени бизнес или пък да разширите това, което вече са започнали. „Имат всички шансове да постигнат голям успех“, категоричен е астрологът.

Мъка, безпаричие и проблеми за 3 зодии през юли

Дева
Девите имат особен късмет по отношение на работата. След 10-ия ден от юли месец в дома им ще влезе Марс, така че ще имат излишък от сили. 

„Благодарение на тяхната активност те могат безопасно да започнат да спортуват. Освен това те могат да постигнат повишение в работата и дори да ръководят екип“, казва Влад Рос.

Скорпион и Стрелец
„Скорпионът също е сред щастливите зодии през юли месец. Хората от тази зодия трябва да бъдат по-настоятелни и тогава ги очаква голямо щастие. Ще имат късмет в дълги пътувания и пътувания. Същото важи и за Стрелците“, казва астрологът. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДЕБЕЛАК

ДЕБЕЛАК 30.06.2023 23:12

Наистина тъп сайт с тъпа новина

Нищо не познава горкия

Нищо не познава горкия 01.07.2023 4:42

Този беше предсказал че Украйна ще победи през Август миналата година.