logo

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Всяка жена иска до себе си мъж, който няма да я лъже. Хората обаче трудно се променят и родят ли се лъжци, то цял живот ще бъдат само и единствено такива, особено в тежка ситуация. В кръвта на мъжетe от тези 3 зодии е шмекерията. Бягайте като дявол от тамян, срещнете ли техен представител.

Близнаци

Това е най-хлъзгавата зодия. Тези мъже лъжат, като за добър ден, Способни са за секунди да измислят перфектното оправдание, а вие дори няма да разберете, че ви лъжат заради сладкодумието им. Те са толкова словоохотливи, че често успяват да заблудят дори най-близките си хора Точно този тип мъже пазят дълбоко тайните си, но вашите лесно могат да излязат от устите им и то разкрасени.

Лъв

Жажда за внимание и суета. Представителите на този знак преминават границите на лоялността често и то просто за да се почустват желани не само от половинката си и да се убедят, че „още са в играта”. Понякога дори не си дават сметка колко болка могат да причинят на човека до себе си, ако той разбере за случващото се зад гърба им.

Риби

Те са безкрайно ревниви, но са флиртаджийски настроение. Палитрата от емоции, които често изпитват, а и жаждата за набавяне на още и още нови, може да ги накара да флиртуват с кого ли не. Мъжете от този знак често могат да дават поводи за ревност, но дадете ли им вие – лошо ви се пише.

 

 

Коментирай

Владимир

Владимир 27.05.2018 8:23

Да една такава семейна и палава Бургаска лъвица с лъжи разби сърцето ми