logo

Всяка зодия трябва да си прости тези неща до Нова година

Всяка зодия трябва да си прости тези неща до Нова година

Влезте в новата 2020 година без съжаления и лоши спомени

Нова година –ново начало! Може да ви звучи сантиментално или като поредното изтъркано клише, но понякога имаме нужда от тази разграничителна линия, която да ни каже „Направи промяната!“. А какъв по-добър знак от ново десетилетие?

2020 година ще бъде незабравима за 3 зодии

Влезте в новата 2020 година без съжаления и лоши спомени – запазете всички хубави моменти близо до сърцето си, а всички грешки приемете като добре научени уроци, предава "Дарик".

Какво трябва да си прости всеки знак от зодиака, за да продължи с леко сърце в новата година?

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Овен

Простете си, че забавихте темпото. Вие винаги сте заети с нещо. Нека бъдем честни, винаги правите всичко и е добре да си починете. Не е нужно да се сърдите на себе си, че не правите нещата, за които просто нямате време или енергия.

Телец

Простете си за единствения път, когато сте разочаровали някого. Вие сте надеждни и всеки, който ви познава, знае, че може да разчита на вас, така че не го носете със себе си.

Близнаци

Простете си за взетите от вас решения, които вероятно не са били правилните. Всички ние само се учим, докато вървим напред, а понякога грешките в крайна сметка са най-големите уроци. Всички правим лоши избори, но направете каквото можете, за да не направите един и същ лош избор два пъти.

Рак

Простете на себе си за прекаляването с емоциите. Не е нужно да се извинявате за чувства и реакциите си и не е нужно да съжалявате, че се чувствате по начина, по който го правите. Разрешено е да реагирате всякак, така че не бъдете толкова сурови към себе си.

Бедняци стават милионери: Тези зодии ще забогатеят през 2020 година

Лъв

Простете си за моментите, в които сте опитвали нещо ново и неуспешно. Не е нужно да превъзхождате всичко, което правите, и не е нужно да сте най-добрият. Научете се да не приемате живота толкова сериозно и бъдете в състояние да се смеете на себе си, когато явно не ви се отдават неща, които не сте пробвали досега.

Дева

Простете на себе си за нещата, за които сте казали, че бихте върнали обратно. Не винаги ще казваме правилните неща и особено не винаги ще ги казваме в точното време. Не можете да отмените вече направеното или да промените думи, които вече сте казали. Няма бутон за изтриване в живота. Извинете се и продължете напред.

Везни

Простете, че инвестирахте време в хора, които в крайна сметка разбрахте, че не си заслужават. Не всички в живота ви ще се отнасят с вас така, както бихте искали – те не винаги ще ви дадат любовта, която заслужавате, и не винаги ще оценят доверието, което сте им дали, но можете да не позволявайте това да промени начина, по който обичате. През новата година продължавайте да обичате и продължавайте да се доверявате.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Скорпион

Простете си, че не разполагате с всички отговори. Вие сте свикнали хората да се обръщат към вас за помощ, решения и съвети, но вие сте само човек и не е нужно да се мразите, когато просто не знаете какво да им кажете.

Стрелец

Простете си, че не поддържате връзка толкова, колкото искате, с тези, които обичате. Трудно е да поддържаш връзка, особено когато животът е толкова забързан и натоварен. Тези, които обичате, го знаят, и макар че може да не ги виждате толкова често, колкото ви се иска, в момента, в който най-накрая се срещнете отново, осъзнавате, че нищо не се е променило.

Козирог

Простете си, че имате нужда от помощ. Вие сте добри в това да се справяте сами, но не е нужно да бъдете толкова твърди към себе си, когато не можете. Има толкова много хора, които могат да бъдат до вас, когато имате нужда от тях, и това не ви прави по-малко независими – просто означава, че сте достатъчно умни, за да знаете собствените си граници.

Пълни джобове с пари и късмет бележат живота на тези зодии през 2020 година

Водолей

Простете на себе си, че се нуждаете от време само за вас. Не е нужно да се чувствате виновни, че сами искате да направите нещо за себе си. През цялото време на света сте склонни да откликвате на нуждите на всички останали, така че отделете малко време, за да удовлетворите собствените си. Заслужавате малко време за себе си.

Риби

Простете си за времето, в което можехте да помогнете, но не сте. Сърцето ви е толкова пълно с любов и състрадание и помагате на другите при почти всяка възможност, но има моменти, когато просто не можете. Спрете да се мъчите за моментите, в които не сте могли да помогнете, и помислете за всички случаи, в които сте го направили.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай