logo

Задължително трябва да имате приятел от една от тези 5 зодии!

Задължително трябва да имате приятел от една от тези 5 зодии!

Има хора, които чувствате като безкръвни роднини. Такива, на които знаете, че можете да се доверите и няма да ви предадат.

Според астролозите представителите на 5 зодиакални знака са страхотни приятели и е редно да имате поне един от тях в живота си, за да сте истински щастливи. Проверете кои са те и дали вие сте сред тях, а може би имате техен представител сред близките си хора?

Телец

Двете най-добри качества на Телец са надеждността и лоялността. Ако се съгласи за нещо, то тогава можете да сте сигурни, че Телецът ще спази обещанието си. Такъв приятел струва теглото си в злато, защото винаги ще бъде на ваша страна. Телецът умее да дава добри съвети и винаги ще помогне на някой, който се нуждае от него.

Рак

Представителите на зодия рак са по-чувствителни от много други знаци. Те буквално четат емоциите, дори тези, които се опитвате да скриете. Така че не се колебайте: ако сте тъжен, ракът със сигурност ще бъде там, за да ви подкрепи - и ще ви помогне да се почуствате по-добре. Приятелството означава много за рака, така че той ще направи всичко, за да не ви загуби. Важно, за да ги запазите в живота си, е да не ги обиждате по болнните теми.

Дева

Девите са много добри към хората, които ги ценят. В допълнение, те са разумни и могат да охладят неприятните емоции. Можете да дойдете при тях за съвет и за утеха. Просто имайте предвид: Девите са доста ревниви - дори и в приятелството, така че трябва редовно да ги убеждавате, че те за вас са номер едно.

Скорпион

Въпреки темперамента си, Скорпионите са хора, които могат да бъдат приятели за цял живот. Те са известни бойци за справедливост, а ако някой ви е обидил, то той няма късмет: Скорпионът ще направи всичко, за да ви защити. 

Риба

Рибите са чувствителни и много лоялни приятели, които обаче лесно се обиждат. Те, разбира се, почти винаги дават втори шанс, но само втори.. не десети. Представителите на този знак няма да ви задават ненужни въпроси: те просто идват и помагат. Винаги ще са насреща./jenata.blitz.bg

Коментирай