logo

Жестоки проблеми ще застигнат тези 3 зодии до дни

Жестоки проблеми ще застигнат тези 3 зодии до дни

Есента за тях ще бъде много трудна, предупредиха астролозите

Няма човек, който да иска да му се случват беди. Е, за съжаление това понякога не зависи от нас.

Именно по този повод астролозите предупредиха, че три зодии трябва да се готвят за куп проблеми. „Есента за тях ще бъде трудна. Неприятностите за тези зодии ще започнат до дни“, предупредиха астролозите.

По думите им между септември и ноември тези три зодии ще трябва да оцелеят в екстремни условия.

Ето кои са трите зодии, които ще имат трудна есен:

Риби
В живота ви може да се появят непредвидени обстоятелства, които ще нарушат всичките ви планове. Ще се хванете за главата, без да знаете какво да правите по-нататък. 

Нещата могат да се влошат до такава степен, че са рискувате да изпаднете в депресия. Изглежда, че съдбата е решила да тества силата ви на всички фронтове.

Драматични промени в живота на 2 зодии през есента

Телец
Телецът ще се чувства неудобно в общуването с хора. Възможно е да имате мащабна кавга с любим човек, която ще провокира у вас липса на увереност в себе си, в силите си и в това, че изобщо струвате нещо в този живот. 

Може да страдате от ниско самочувствие и факта, че хората ще ви унижават по всякакъв възможен начин.

Внимавайте, това са трите най-завистливи зодии

Водолей
Водолеите могат да имат сериозни проблеми в работата поради грешка, допусната по-рано. Ще бъде изключително трудно да коригирате ситуацията, тъй като сте на ръба да бъдете уволнен. 

Какво да правя? Астролозите съветват да се стегнете и да поемете достойно ударите на съдбата. Не се отказвайте, за да не се разочаровате от абсолютно всичко. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ами не.

Ами не. 15.09.2022 19:49

Мойте звезди викат друго.

anonimen

anonimen 16.09.2022 4:53

naprotiv kogato znaees ideoti i kyrvi kak deistvat ce ne varsis nesto po sibsveno jelanie samocusvieto stava po golemo i nema da se dam na nito edna kyrva ili bokluk koito se opita vsicki znayat ce rabotyat kyrvi i drugi za da te smackat nema da yspeyat