logo

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Разделите са нещо много болезнено. До себе си сме имали човек, който е бил всичко за нас, а сега се налага да го зачеркнем от живота си и да се дистанцираме максимално от него. Това винаги е трудно! 

Понякога, колкото и много да се стараем, не успяваме напълно да изключим този мъж от живота си и се стараем да поддържаме приятелски отношения с него. А понякога дори нямаме нищо против да си дадем втори шанс, за да проверим дали сме се поучили от грешките си. 

Да дадете втори шанс на човека, който е означавал толкова много за вас, не е лоша идея. Но кой може да ви гарантира, че този път нещата ще са ОК и всички проблеми ще се решат като с вълшебна пръчица?

Способна ли сте да се върнете при бившия си и как зодиакалния знак, под който сте родена, влияе на подобно решение? Нека разберем заедно! 

Овен

Представителките на този зодиакален знак са много целеустремени и не всеки партньор е в състояние да отговори на високите им изисквания и да върви с тях рамо до рамо по трънливия път на живота. Ако един път са взели решение да се разделят с половинката си, те продължават напред без капчица съжаление и желание да върнат старите отношения. Те буквално веднага започват да се оглеждат за нов партньор и бързо се впускат в нова връзка. Не е изключено и да се върнат при бившия си, но това се случва много рядко. 

Стрелец

Макар и да не се отличават с голяма гордост и принципи, Стрелците много рядко се връщат при бившия си. Причината е една - с него вече са опитали всичко. Обикновено, разделяйки се с някой мъж, жената Стрелец е готова да се хвърли с главата надолу в нова връзка и изобщо не си спомня за бившия си. 

Скорпион

Гордост, гордост и още веднъж гордост - ето това не позволява на представителките на този зодиакален знак да се върнат при бившия си, дори много да им се иска. Те никога няма да забравят обидите и всяко едно грубо изказване по свой адрес. Ако нещата са стигнали до раздяла, значи определено е имало причини - обиди или претенции. На Скорпионите им е много трудно да преглътнат това и да продължат напред със същия човек. 

Козирог

Ако жената Козирог се раздели с партньора си, означава, че много внимателно е обмислила решението си, анализирала е всички "за" и "против" и е направила всичко, което зависи от нея, за да запази връзката си. Точно затова и след раздялата тя никога няма да реши да възкреси старата си връзка, защото не иска отново да допуска същите грешки. /jenata.blitz.bg

Коментирай