Жените от тези зодии правят пари от вятъра

Жените от тези зодии правят пари от вятъра

Всеки от нас би искал да спечели милион или дори два

Всеки от нас би искал да спечели милион или дори два. И звездите помагат на някои в този труден въпрос. Ще ви кажем кои знаци на зодиака мога да изкарат много пари, въпреки всичко.

Дева

Въпреки факта, че Девата и парите имат много трудни отношения, големите сметки отново и отново летят в джобовете на красавицата с този зодиакален знак. А тайната е проста - девата работи много. Но когато се умори като куче и пусне корени на дивана, тя също толкова бързо ги харчи.

Следователно тя не усеща тези милиони, но усеща скъпоценни камъни в ушите си и iPhone в ръцете си.

Животът на 3 зодии ще се преобърне тотално през април

Козирог

Не хранете козирог с хляб, оставете го да работи. Дори заплатата й да се даваше не в пари, а с голямо и искрено „благодаря“, тя пак щеше да работи с потта на челото си. В същото време, като добро момиче, тя не харчи спечелените си пари, а ги влага в банкова сметка под лихва. 

Скорпион

Има толкова много възможности да почукате колеги по челото, да направите масов скандал и да завъртите нова интрига в офиса, че няма време за работа. Но когато въпреки това красавицата се вразуми и започне да работи, тя няма цена - за секунда може да направи толкова много неща, че главите на колегите й да се завъртят.

Като тези 2 зодии други няма! Причината е изумителна

Между другото, след такива моменти Скорпионът се повишава - и има нови възможности за подигравка с обикновените смъртни.

Овен

Овенът се втурва стремглаво в приключения, без да мисли за каквито и да било рискове - това е, което й помага да спечели милион или дори два. Само по същата причина тя губи пари. Но тя няма да получи толкова много адреналин на нито едно влакче в увеселителен парк./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай