logo

Жените от тези зодии са най-коравосърдечните майки! Те не ценят децата си и...

Жените от тези зодии са най-коравосърдечните майки! Те не ценят децата си и...

Те са изключително взискателни и безразлични и не са в състояние да даряват ласки

Жената се ражда, за да бъде майка! Може би и заради това сме свикнали с факта, че майката трябва да бъде добра и любяща. За съжаление има и такива жени, които не изпитват и капчица жал към рожбите си.  

Те са изключително взискателни и безразлични и не са в състояние да даряват ласки. Грижат се за детето си, но не проявяват никаква нежност. За тях на първо място са комфортът и добрата храна. Що се отнася до близостта и ласките... Според тях това са ненужни екстри! 

Каква майка си според зодиака

Експерти в областта на астрологията посочиха зодиакалните знаци, под които се раждат точно този тип майки. От jenata.blitz.bg ви предлагаме да разберете кои са те.

Козирог 

Козирогът е изключително сдържан, когато общува с децата си. Това съвсем не означава, че не ги обича. Просто не знае как да покаже нежни чувства.

Майките, родени под този зодиакален знак, вярват, че ласките могат да навредят и да развалят детето им. Те винаги изискват домашните задължения да са изпълнени и оформят в писмен вид правилата за поведение. Ако ги нарушите, можете да получите определено наказание.

Шесто чувство право в десетката! Интуицията на тези зодии никога не ги лъже

Възпитани по този начин, децата им стават независими и самоуверени личности. Но не познават майчината любов, доверието и топлината на майчините ръце. Затова, когато дамите от тази зодия остареят, не трябва да се учудват, че ще бъдат сами, а децата им ще ги посещават само на големи празници.  

Дева

За Девата най-важното е детето й да не се нуждае от нищо, да е сито и добре облечено. Любовта и грижите нямат никакво значение.

Жените, родени под този знак, са свикнали всички да живеят по правилата им. Не дай си Боже рожбата им да се отклони от семейния устав... 

5-те най-романтични зодиакални знака

Девата никога няма да  проведе интимни разговори с децата си, защото ги смята за неприемливи. Тя е прекрасна домакиня, отлична съпруга, но не може да бъде майка. Представителките на този зодиакален знак не могат да проумеят, че чистите дрехи и вкусната храна никога няма да заместят майчината топлина. Всяко дете иска да бъде прегърнато, целувано и изслушано! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 18.06.2019 9:48

ПРОПУСНАЛИ СА НАЙ- КОРАВОСЪРДЕЧНАТА - " ВОДОЛЕЙ ".

веска грозна кат гротеска

веска грозна кат гротеска 18.06.2019 15:37

болна си от треска, къде го яде нощеска? хуест циганин ли те оплеска? или ще се клецаш днеска??!!

Всъщност ...

Всъщност ... 19.06.2019 15:58

НАЙ-КЬОПАВИТЕ МАЙКИ ОСВЕН КОЗИТЕ СА СТРЕЛКИНИТЕ И ОВЦЕТЕ!