logo

Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Те бързо оплитат мъжете в мрежите си, а после ги мачкат с тънките си токчета

Мъжете винаги са вярвали във всемогъщата си и безгранична власт над жените. За това голяма вина има и погрешното схващане, че представителките на нежната половина от човечеството са длъжни да се подчиняват на своите половинки и да се вслушват в мнението им. 

Има обаче и жени, които, очевидно, не спазват това неписано правило. Те дори и не си помислят, че трябва да се подчиняват безусловно на мъжете.  

Според астролозите фаталните жени, които са в състояние да подчинят напълно всеки мъж, са такива заради разположението на звездите, под които са се родили. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием дамите от кои зодии са способни да превърнат и най-големи мачо в послушно кученце. 

Скорпион 

На представителките на това зодиакално съзвездие дори не им е необходимо да измислят подробни планове и сложни схеми, за да подчинят някой мъж. Това се дължи на факта, че тези жени буквално са в състояние да черпят енергия от средата си, правейки хората меки и податливи.

Тези зодии притежават изключително тежка енергия, пазете се от тях!

Това важи не само за мъжете, но и за жените, независимо дали става дума за приятелки, роднини или просто познати.

Жената Скорпион има доста откровени намерения към представителите на силната половина на човечеството. 

Тук говорим не само за цялостно подчинение на мъжа, но и за своеобразната му трансформация в енергийна хранилка, от която Скорпионът непрекъснато да черпи сили, без да дава нищо в замяна. 

Лъв

Ако жената Лъв е влюбена в партньора си, тя е в състояние да го залее с обич и внимание. В същото време обаче не спира да следи реакциите на мъжа до себе си и дори се адаптира към неговото настроение.

Не си играйте с тези зодии! Те са изключително опасни, а гневът им е унищожителен!

И както уверяват астролозите, в подобни ситуации отстрани изглежда, че жената Лъв е готова да се принесе в жертва в името на своя избраник. Оказва се обаче, че това далеч не е така.

С това си поведение тя преследва една определена цел - да натрупа максимален брой точки в очите на мъжа до себе си. По такъв нетривиален начин тя просто се застрахова от неправилните изводи, който той би си направил, като в същото време развива зависимостта му.   

Щом тези хоризонти са достигнати, жената Лъв ще покаже истинската си същност. И бъдете сигурни, че там няма да видите нищо повече от натиск и ярост. 

Дева

Първоначално жената Дева се представя пред избраника си като тиха и скромна. Специалистите обаче предупреждават мъжете да бъдат изключително внимателни.

Тези зодии обичат толкова силно, че могат да ви задушат с чувствата си

Не се заблуждавайте от външните прояви на нежността, защото в жената Дева кипи истински вулкан от страсти, който само единици са в състояние да потушат!

Представителките на тази зодия са изключително придирчиви и също толкова взискателни по отношение на партньора си. В периода на активно търсене на новия си герой проявяват особено високи изисквания, а всъщност търсят нова жертва.

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

Ако срещнат мъж с по-слаб характер, буквално веднага и безвъзвратно се влюбват в него. И тогава започва най-страшното - лишавайки избраника си от внимание, Девата се наслаждава на неговите преживявания.

Ако на пътя й застане силен мъж - това също не е проблем, въпреки че постигането на поставената цел отнема малко повече време. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай