logo

Зодиите, които са най-склонни към напълняване

Зодиите, които са най-склонни към напълняване

При всяка проблемна ситуация те се опитват да намерят утеха в храната, а това се отразява на фигурата им

Едва ли има човек, който да не обича да се поглези с нещо вкусно. За съжаление, повечето хора съжаляват жестоко след това, защото всичко се отразява на фигурата им. 

Оказва се, че омразните излишни килограми са не само резултат от преяждане или лоши гени, но и дар от Звездите. 

Само няколко късметлийски зодии са получили възможността да похапват колкото им душа иска и това да не се отрази по никакъв начин на външния им вид.

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

Останалите във всяка по-трудна ситуация опитват да намерят утеха в храната. А това, за съжаление, се отразява по най-лошия начин на фигурата им. 

Те са предразположени към напълняване и често страдат от наднормено тегло.

Овен 

Страстният Овен обича да командва и желае всичко да се случва така, както иска. Ако плановете му се провалят по някаква причина, той поема по пътя на самоунищожението и намира утеха само в храната. За броени дни той може да качи доста килограми. 

Телец

Телецът е истински чревоугодник и никога няма да откаже вкусна храна. Дори и някой да му намекне, че е понадебелял.

5-те най-скучни знака на Зодиака

Ако любим човек му каже, че трябва да се погрижи за себе си, да започне да се храни здравословно и да свали някой друг килограм, Телецът ще се обиди. И заради голямата си упоритост ще започне да се тъпче още повече.

Рак

На Раците често не им достигат морални сили, за да се справят с проблемите, които животът им поднася. Те са много чувствителни и често търсят утеха в храната. А когато се сблъскат с някоя неприятност, хладилникът се превръща в техен верен съюзник, утеха и спасение.

Везни

Везните винаги обмислят и претеглят всичко. Това обаче не се отнася за храната. Ръката им сякаш сама посяга към вкусните ястия.

Тези 4 зодии никога няма да ви измамят!

Представителите на този знак не знаят що е умереност - нито когато става дума за храна, нито за харчене на пари. 

Стрелец

Буйните Стрелци не познават граници.  Понякога губят енергията си напразно, а понякога оставят всичко на самотек, предпочитайки да се отпуснат и мързелуват до последно. Точно в такива случаи храната се превръща в най-добрия им приятел.

Риби

Рибите са най-чувствителният и предразположен към депресия знак на Зодиака.

Тези зодии не правят компромиси, може да ги изгубите завинаги!

Когато решат, че всички са ги изоставили и Съдбата няма милост към тях, започват да лекуват мъката си с вкусна храна в неограничени количества! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай