logo

Зодиите, които ще намерят любовта през 2020 г.

Зодиите, които ще намерят любовта през 2020 г.

Останалите не трябва да се отчайват, защото Плъхът ще помогне на всички

През 2020 г. земната Свиня ще бъде сменена от металния Плъх, който ще направи някои корекции в живота на много зодиакални знаци. Някои ще се къпят в пари, други ще си купят апартамент или скъп автомобил, а трети ще срещнат любовта на живота си.

Всеки от нас мечтае за любов като в приказките, но, за съжаление, понякога се налага да я чакаме дълго време, а когато най-накрая я срещнем, нещата се оказват малко по-различни от това, за което сме бленували.

Според прогнозната астролозите, през следващата година само 5 зодиакална знака ще имат късмет в любовта.

Менделсон! 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

Останалите обаче не трябва да се отчайват, защото Плъхът ще помогне на всички. Но представителите на тези  пет зодии просто ще се къпят в любов. Ето ги и тях: 

Телец

Телците са едни от онези късметлии, които със сигурност ще се влюбят лудо през следващата година. Романът им ще възникне внезапно и необичайно, като лятна гръмотевична буря.

Работата е там, че в знака Телец има непредсказуем Уран, който ще направи поведението на всички негови представители малко небалансирано или дори непокорно.

2 зодии ще живеят като истински крале през 2020 г.

Те могат да се влюбят бързо и също толкова бързо да сложат край на връзката също. Във всеки случай тя ще бъде уникална и пълна с неочаквани обрати.

Близнаци

През 2020 г. любовта ще донесе на Близнаците изключителни усещания. Ако намерят партньор, срещата им ще е предопределена от Съдбата. Очакват ви фатални страсти.

Но не забравяйте, че през май Венера ще стане ретроградна в знака Близнаци, което определено ще засегне родените под този зодиакален знак.

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година

Възможно е да изпитате не само носталгия по минали връзки, но и да подновите някоя от тях.

Дева

Публична тайна е, че на Девите им е много трудно да намерят любовта. Понякога това се дължи на липсата на доверие, но най-често се случва заради високите им изисквания.

2020 година може да се превърне във време, в което Девите ще започнат романтична връзка,  а съюзът им ще бъде успешен и стабилен. 

Рак

През последните години много представители на тази зодия бяха принудени да преоценят отношението си към любовта. Това може да се дължи както на внезапни раздели, така и на многото неуспешни опити за създаване на силен съюз.

Пълни джобове с пари и късмет бележат живота на тези зодии през 2020 година

В следващата година Раците ще влязат подготвени и ще знаят какво искат наистина. Отървете се от потискащите спомени и несигурността и със сигурност ще срещнете своята сродна душа! 

Козирог

През 2020 година Козирозите ще бъдат много уверени в себе си и ще се радват на голям късмет. Подобна аура ще привлече много хора в живота им, включително и някой наистина специален човек.

Бедняци стават милионери: Тези зодии ще забогатеят през 2020 година

Обикновено хората от този земен знак не дават воля на чувствата си, но Юпитер, минавайки покрай знака Козирог, ще ги направи по-отворени и весели.

Пригответе се най-накрая да се разделите с познатия и удобен, но малко скучен самотен живот! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай