logo

22-годишнен индиец свали 42кг. и разкри как може всеки да го направи

22-годишнен индиец свали 42кг. и разкри как може всеки да го направи

22-годишният Шивам Гупта от Индия, който отслабна с 42 килограма излишни килограми, разкри своя метод за отслабване, пише The Times of India. Гупта каза, че страда от затлъстяване от детството си. В училище той бил тормозен от връстниците си, а момичетата не му обръщали внимание.

По време на борбата с излишните килограми индиецът е опитал много диети, но нито една от тях не е дала желания резултат.

В резултат на това той стигна до заключението, че основното в правилното хранене не е изключването на храни, съдържащи мазнини от диетата, а тяхната умерена консумация. След като започна да се храни по нов начин, младежът отслабна с около 12 килограма само през първите няколко седмици.

Модните тенденции на лято 2021

В момента Гупта яде пет протеинови омлета за закуска, пие бананов протеинов шейк, вечеря на салата от царевица и панир сирене и яде зеленчукова яхния с пиле и чапати за вечеря.

Освен това Гупта прави кардио през цялата седмица и работи върху всяка мускулна група от 5 до 20 минути и посвещава всяка неделя на почивка.

За да поддържа мотивацията си, човекът постоянно си напомня какъв е бил преди началото на часовете, какъв път е преминал, за да постигне сегашната си форма./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай