logo

47-годишната Жади от „Клонинг“ се съблече, ще спре дъха ви със СНИМКИ 18+

47-годишната Жади от „Клонинг“ се съблече, ще спре дъха ви със СНИМКИ 18+

Красавицата от култовия сериал показа зашеметяваща фигура за възрастта си

Бразилската актриса Джована Антонели, известна с ролята си на Жади в сериала „Клонинг“, отново и отново пленява публиката с красотата си.

Помните ли я: Появи се шокираща СНИМКА на Жади от „Клонинг“, неузнаваема е

Въпреки визията си обаче, нещата в личния й живот не са така розови, колкото й се иска. Това обаче не пречи на актрисата да изглежда меко казано зашеметяващо. Може би именно това е и една от причините тя да реши да захвърли дрехите си.

47-годишната звезда бе омъжена два пъти – и двата й брака обаче в крайна сметка излязоха неуспешни.

Антонели бе едва малко над 20 години, когато мина за сефте под венчилото с бизнесмена Рикардо Микена. Изглеждаше, че двамата влюбени са намерило истинското щастие в лицето на другия.

Ревността и завистта на Рикардо го принудиха да се отдалечава все повече и повече от жена си. В допълнение, хиляди фенове на „Клонинг“ по целия свят казаха: определено е имало искра между Антонели и Мурило Бенисио, неин колега в сериала. Двойката не издържа на този тест и славата скоро ги раздели.

Клюките за връзката между Джована и Мурило не бяха неоснователни. Между тях наистина се появиха чувства. Самата актриса твърди, че никога не е изневерявала на бившия си съпруг и се е решила на връзка с Бенисио едва след официалния развод.

Двамата започват връзка и дори имат син на име Пиетро. Двойката обаче не се свърза с брак, а и не след дълго време се раздели.

Вторият брак на Антонели издържа едва 4 месеца. Избраникът на момичето беше бизнесменът Роберто Локасио. Връзката им беше пълна с драма: неуспешно преместване в друга държава, съдебни процедури с бивш любовник и пълна самота. Роберто остави Джована сама, защото не беше готов за семейните трудности.

Феновете на популярната актриса въздъхнаха с облекчение, когато научиха за новия й романс с режисьора Леонардо Ногейра. Сега двойката е заедно от около 10 години. В момента всичко е хармонично в живота на Антонели: три деца и семейно щастие.

Тя признава, че не бърза да се омъжва отново, защото й харесва да се чувства независима. Това няма никакво значение, защото важното е, че на лицето й грее усмивка.

Така например наскоро актрисата публикува снимка от ваканцията си. Трудно е да не завиждаш: загоряла красота в ярко оранжев бански на фона на прекрасен пейзаж.

Зад Антонели са планините и морето. Припичането на слънце на такова място е истинско удоволствие. И ако такава красота като Джована е наблизо, ставате двойно радостни. Актрисата изглежда невероятно за годините си. Фигурата й е перфектна, тялото й е стегнато и стройно. Феновете на работата на актрисата могат само да се възхищават и да аплодират любимата си Жади от „Клонинг“. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!