logo

5-те тайни за красота на Дженифър Анистън

5-те тайни за красота на Дженифър Анистън

Актрисата разкри на какво се дължи уникалната й визия

53-годишната холивудска актриса Дженифър Анистън е едно от най-големите вдъхновения за здраве и красота на Холивуд още от началото на сериала „Приятели“ през вече далечната 1994 година.

Тези неща ще са истински хит през пролет 2022

Милиони жени в Америка започнаха да си правят прическа „като на Рейчъл“. Сега носителката на награда „Еми“ реши да сподели част от тайните си за красота. Това не е просто съвет ала „мислете положително и винаги ще изглеждате на 25“.

Според нея има точно 5 неща, които всяка жена трябва да прави, ако иска да изглежда като нея и не говори за спорт. Все пак Дженифър си признава, че поддържането на добра форма през годините става все по-трудно и включва спорт, правилно хранене и козметика.

Всеки ден актрисата посещава тренировки и прави джогинг. Почти всеки ден прави йога. Тези 5 правила, които тя издава, че спазва като канони, според нея са истинската й тайна за перфектна визия на 53 години. „Благодарение на тях имам млада душа и младо тяло“, казва тя.

Бременната Ашли чу страшна новина, а когато бебето й се роди... СНИМКИ

Правило 1: Сутрешна рутина

Един от ежедневните навици на Анистън, който лесно може да правите у дома, е медитацията. „Кафе, медитация и обратно – това е моят сутрешен ритуал“, казва тя. Отделно споделя, че сутрин прекарва навън и време с кучетата си Клайд, Софи и наскоро спасеният лорд Честърфийлд. Това й помага да стартира деня си чудесно.

Правило 2: Без телефон след събуждане

По време на сутрешният си ритуал Анистън се придържа към едно непоклатимо правило – без телефон, имейл, без съобщения и социални мрежи. Тя си е забранила да гледа телефона за час-час и половина след събуждането си. „Препоръчвам да направите това поне за седмица и сами ще усетите за каква промяна ви говоря“, добавя тя.

Правило 3: Натурални продукти

За повече от три десетилетия в Холивуд актрисата е видяла какви ли не тенденции в начина на хранене. В крайна сметка в нейното сърце винаги е имало място за любовта към здравословната храна. „Майка ми бе истински кулинар. Когато бях дете не ядях сладки зърнени храни за закуска, а овес. Мама винаги гледаше да хапвам здравословно.

Тя правеше същото, обичаше йогата. Израснах по този начин“, признава тя. След като се е преместила далеч от родителите си обаче Дженифър е имала свой си „тийнейджърски бунт“ и е преобърнала живота си на 180 градуса. Скоро обаче забелязала значителни здравословни промени, както и физически – започнала да се уморява бързо, станала раздразнителна, кожата й била обрината, тялото й се променяло и пълнеела. След този случай Анистън се придържа към правилното хранене.

Правило 4: Забравете за възрастта

„Здравето е не само правилното хранене, но и самият ви начин на живот. Всички растем и в даден момент започваме да стареем. Ясно е, че това неминуемо ще се случи. Ние обаче можем да бъдем активни и да си подарим максимална жизненост дори и в напреднала възраст“, смята тя.

Правило 5: Внимателно отсявайте информацията, която консумирате

„Не само храната и спортът са важни. Емоционалният фон и спокойствието ви са фундаментални за външния ви вид и доброто ви здраве. „Много внимавайте за всичко в ежедневието си – новините, които четете, социалните мрежи и т.н. Това наистина е много, много важно за нашето благополучие и колкото и да ви се струва странно – за външния вид и красота“, казва Анистън. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 17.02.2022 10:34

Дядо да я барне....