logo

5 женски трикчета, които задължително трябва да пробвате това лято (СНИМКИ)

5 женски трикчета, които задължително трябва да пробвате това лято (СНИМКИ)

В книгата си "Великият Гетсби" Ф. Скот Фицджералд каза: "И така, със слънчевите лъчи и огромните изблици на листа, растящи на дърветата, точно както нещата растат в бързите филми, имах това познато убеждение, че животът започва отново с лятото".

И ние от jenata.blitz.bg можем да се съгласим с това! Ето защо това лято искаме да се чувствате страхотно и да живеете на максимални обороти.

Девет модни грешки, които могат да съсипят лятното ни облекло (СНИМКИ)

От jenata.blitz.bg събрахме пет страхотни трикчета, които се надяваме да направят този летен сезон малко по-лесен и страхотен за всички жени.

Ето ги и тях:

1. Използвайте бебешка пудра като дезодорант


Опитайте да поставите бебешки прах върху подмишниците си, за да предотвратите неприятната миризма, влажността и изпотяването. Бебешката пудра е направена от чисто царевично нишесте и има отлични абсорбиращи качества. Можете също да поставите малко пудра в обувките си, ако краката ви са склонни да се потят и миришат.

2. Изсушете подмишниците си


Прекомерното изпотяване се случва на всички нас, особено през лятото. Ако не искате да имате мокри подмишници просто поставете чорапогащник върху частта от блузата ви, където се падат подмишниците ви. Просто се уверете, че маншетите са достатъчно дълги и материалът не се вижда. Също може да залепите и някои ежедневна дамска превръзка.

3. Ластици на вашите слънчеви очила


Не е ли досадно, когато слънчевите очила не остават на мястото си и трябва непрекъснато да ги побутвате Е, ето го решението: Опитайте да поставите малко ластичета върху всеки край на слънчевите очила. Това ще им помогне да не се плъзгат от лицето ви.

4. Не позволявайте на сутиена да пада


През последните няколко години да носим сутиен без презрамки и да показваме голи рамене е изключително модерно. За съжаление, ако сутиенът  без презрамки той често пада. Но какво да правиш, ако сутиенът продължава да се плъзга надолу всеки път щом направиш някое движение? Тайната е – специално лепило. Това ще позволи на сутиена да се придържа по-добре към кожата ви и няма да бъдете в неудобна ситуация отново. Можете също така да използвате малко бяло лепило (не супер лепило), но се уверете, че не сте алергични към него преди да го приложите.

5. Вятър в полата


Колко пъти не сте обличали пола, защото е прекалено ветровито? С този трик най-накрая ще можете да го направите и да не се притеснявате, че гащичките ви ще лъснат пред хорските погледи. Просто вземете няколко монети, поставете ги на вътрешната част на полата, където е шевът и ги закрепете с модна лента или направо ги пришийте в ръбчето на полата. Сега вече няма да се чувствате като Мерилин Монро.

Били ли сте някога в ситуация, в която сте пожелали да знаете тези житейски трикчета? Кажете ни в коментарите! / jenata.blitz.bg
 

Коментирай