logo

7 знаци, издаващи неподдържаната жена

7 знаци, издаващи неподдържаната жена

Дамите без капка грим не винаги изглеждат привлекателни

Повечето жени не биха си позволили да бъдат неподдържани и неугледни. Но има и такива, които си мислят, че хората няма да забележат, че те не полагат грижи за себе си. За съжаление това не се случва.

Ако една жена е решила да пропусне да се постарае за външния си вид, изцяло или отчасти, някои нюансите веднага ще разкрият истинското й отношение към себе си.

Тя тежеше 39 кг, но се записа на фитнес и стана неземна красавица СНИМКИ

Има най-малко 7 признака, че една жена изглежда неподдържана:

1. Няма капка грим 

Жените без капка грим не винаги изглеждат привлекателни. По-често те създават впечатление за сънливи, неподдържани лица, които не се интересуват от нищо. Признаци са неравномерният тон на кожата, прорасналите или пък рехавите вежди и "торбичките" под очите.

Факт е, че в момента използването на твърде много козметика се смята за не особено актуално, тъй като на мода е „естественият“ грим. Въпреки това всяки от нас трябва, напускайки дома, да коригира веждите си, да почисти лицето и да приложи поне едно червило за цвят върху устните си.

2. Тя се държи като животно в ъгъла

Една поддържана жена със сигурност не иска да бъде в светлината на прожекторите. Тя не изпитва самоувереност, не защото изглежда зле, а защото не обича да се занимава със себе си, да се оглежда в огледалото, да променя нещо, да се разкрасява. Следователно тя не се стреми да се „покаже“, да изправи раменете си, да вдигне глава и да се усмихне на другите.

В резултат на това затворената поза и ограничените движения я правят да изглежда още по-неподдържана.

Многодетната „Мисис Русия“ сподели тайните на стройната си фигура

3. Тя не обръща внимание на сухите и цъфтящи краища

Видът на неподдържаната женска коса е отблъскващ. Такава жена изглежда като дошла от друга планета. Поради заетост, неудобство или невнимание тя може да не забележи занемареното състояние на косата си, но отвън това е много видимо и се набива на очи.

Работата е там, че "подрязването на краищата" и освежаването на косата е задължителна процедура за всяка жена и, ако тя не прави това, несъмнено получава етикета "мърла".

4. Тя носи неудобни дрехи в размер, различен от нейния

Една жена смята, че никой няма да забележи, че вече трета година носи раздърпан пуловер, който е изгубил формата си, че дънките й са твърде малки или твърде широки. Груба грешка е и лошият цвят на дрехите, който се е променил след прането. Външната необузданост, облеклото, което не съответства на възрастта, външния вид или фигурата, създава едно цялостно "изтъркано" изображение.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

5. Тя прекрачва границата откъм аксесоари и декорации

Една жена с огромно количество бижута изглежда просто нелепо, приличайки на новогодишно дърво. Различни ярки брошки, мъниста, вериги, обеци и пръстени на всички пръсти привличат вниманието на хората, но не винаги изглеждат подходящи. Те показват слабо естетическо образование и не отиват на една поддържана жена. Това важи особено за евтините бижута.

Във всяка ситуация е достатъчно да сложим един аксесоар, а не всичко, което имате в кутията.

6. Тя постоянно носи ластик на главата си

Ако една жена е твърде мързелива, за да се грижи за косата си, тя използва ластици. Най-лесният начин е да съберете косата си в небрежен кок или на лоша опашка. Този прост метод често се използва от момичетата, но те самите разбират, че не изглеждат много елегантни така.

Много по-лесно е да си вплетете модерна плитка или да си направите къса прическа, ако косата толкова ви пречи. Но ластиците са самият символ на пренебрегването.

7. Не се интересува от мнението на хората и се държи като мърла

Тя яде банички и хот-дог в движение, не използва салфетки, с които да се почисти. В резултат всичко около нея прилича на кочина. Малките петна по дрехите и следите от храна в ъглите на устата незабавно превръщат жената в неподдържана. А тя междувременно вярва, че се държи свободно и спокойно. Тя смята, че всеки може да мисли, каквото иска, и това е негов проблем./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Теди

Теди 12.09.2020 10:57

Брей описахте те ме напълно, но наистина не ми пука за нечие чуждо мнение..

Смрад

Смрад 12.09.2020 13:48

Все повече миризливи млади девойки минават покрай мен. За възрастните не говоря. Къпете се бе хора и си перете дрехите.

Лен

Лен 12.09.2020 18:53

Много тъпа статия.. съвсем неточна . Писали сте просто, за да има нещо написано ..

Жена с торбички под очите

Жена с торбички под очите 12.09.2020 19:52

Имам сенки и торбички под очите още от детска възраст.И много хора имат този измислен от вас “ проблем “.Представете си как се подчертава той от грим.

Николай

Николай 12.09.2020 21:55

Брей, че снобски тъпотии в този сайт!

българин

българин 13.09.2020 9:45

Казва се 7 ЗНАКА, а не знаци. Това е правилото за бройната форма на същ. имена. Не е мн. число. Алоо, журналята.....

простотия

простотия 14.09.2020 9:46

ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛА.

Сърбяка

Сърбяка 14.09.2020 12:53

А трябва ли да си мият оная работа, щото не сте го споменали като необходимо. Важнототе да има грим. За един приятел питам.

марги

марги 14.09.2020 15:02

Пет пари не давам за чуждото мнение....и да, ходя без капка грим и с небрежен кок, защото имам хубава коса....пък и е най-лесната прическа. Ще си губя времето и парите по фризьори!

Браво

Браво 14.09.2020 18:16

На Теди и Марги! Момичета, и аз съм с вас! : )

Ива

Ива 14.09.2020 21:09

Пълни глупости, написани от комплексар.

Мърли

Мърли 10.11.2020 15:57

Хааа мърлите се разпознаха в статията и започнаха да коментират