9 трика, които ще ви направят по-слаби за 2 минути

9 трика, които ще ви направят по-слаби за 2 минути

Не винаги е възможно да се държим в перфектна форма. Но всички сме били в ситуация, когато трябва да изглеждаме страхотно и имаме само няколко минути да го направим.

За тези случаи сме събрали най-ефективните трикове, които ще ви помогнат да изглеждате брилянтно почти мигновено!

Изберете удобни обувки.

За да направите краката си по-дълги и тялото ви по-тънко , трябва да носите обувки, които са подобни на вашия цвят на кожата. Така че бежова, прозрачна, кафява или който и да е цвят, който е най-близо до цвета на краката ви, ще удължи външния ви вид. Ако носите панталони или чорапогащи, изберете обувки с цвят, подобен на това, което носите. Този трик работи, защото визуално добавя дължина към краката ви и ще изглеждате няколко сантиметра по-високи.

Също така е добра идея да избягвате обувки с каишки, тъй като те правят краката ви по-къси, отколкото всъщност са.

Отървете се от дрехи, които са твърде малки или твърде големи.

Не купувайте неща с по-малък или по-голям размер. Такива дрехи ще подчертаят само вашите недостатъци и визуално ще добавят няколко килограма. Вашият костюм трябва да ви пасва и трябва да подчертае това, което искате да скриете.

Винаги дръжте гърба си изправен.

Добрата поза може да накара всяка жена да изглежда великолепно и също така прави талията ви да изглежда по-малка. Ето защо прегърбването е толкова лош навик. То не само ви кара да изглеждате по-ниски и по-широки , но и може да предизвикате здравословни проблеми. За да избегнете това, винаги дръжте гърба си.

Научете основните техники за контуриране.

Контурът прави лицето ви да изглежда по-тясно и дори може да скрие двойната брадичка. Трябва просто да научите как да използвате тъмните и светли тонове правилно. Основното правило, което трябва да запомните, е да затъмните всичко, което искате да скриете, и да направи така, че всичко, което искате да подчертаете, да изпъкне.

Направете цвета на кожата си малко по-тъмен.

Колкото по-тъмна е кожата ви, толкова по-малко видими стават излишните килограми и целулит. Най-добрата алтернатива е бронзантът. Трябва просто да следвате някои прости правила:

Преди всичко, почистете кожата си и намажете тялото. След това овлажнявайте кожата си със специален крем.

Изберете подходящите тъкани.

Не купувайте дрехи, изработени от груби материал. Избягвайте квадратните краски и ъгловите линии, тъй като те ще привличат вниманието само към проблемни области. За да прикриете всякакви недостатъци, изберете дрехи от тънки и гъвкави тъкани.

Изберете подходящите аксесоари.

Шалоете и пелерините могат да стопят вида ви изцяло. Яките, които са кръгли или V-образни са най-добрият избор. Също така, оставете 2-3 копчета, които са разкопани, близо до зоната на врата.

Дългите огърлици, които не са обемисти и малки обици, ще подобрят имиджа ви, като удължат врата и подчертаят деколтето ви.

Не подчертавайте проблемните области.

Понякога момичетата се опитват да скрият проблемна област, като я покриват прекомерно. Това всъщност води до обратното на желания ефект, тъй като тези области просто привличат повече внимание. Например, ако не ви харесва начина, по който изглеждат бедрата, не носете дънки с големи джобове или никакви картинки или илюстрации. Колкото по-малко внимание обръщате към проблемната област, толкова по-добре ще бъде това за външния ви вид.

Консултирайте се с вашия фризьор.

Големите и бурни прически могат да доведат до дисбаланс на външния вид. Дайте предимство на подстригването със средна дължина или на дължина до рамото. Късите прически изглеждат добре, когато шията ви е скрита под косата, а косата близо до ушите е малко удължена.

Дългата и права коса обикновено не е подходяща за пълни момичета. Такива прически подчертават проблемните области./jenata.blitz.bg

Коментирай