logo

Беззъба грозница се превърна в секси мадама, събра очите на всички ВИДЕО

Беззъба грозница се превърна в секси мадама, събра очите на всички ВИДЕО

Потребителка на социалната мрежа "ТикТок" показа уникална метаморфоза и слиса всички

Социалната мрежа "ТикТок" е много популярна. От нея може да видим различни рецепти, просто да загубим време, да гледаме нови нашумели танци и въобще да комуникираме със света. 

Няколко прости съвета за тези, които трябва бързо да свалят 5 килограма

Без съмнение в нея има много бюти влогъри и една от тях реши да демонстрира пълната си метаморфоза пред всички, като успя да събере погледите. 

В началото на видеото дамата размахва в ръце две протези и демонстрира как в устата си няма нито един зъб. Тя е с обикновени дрехи, чорлава и без грам грим. 

Диетолози определиха най-добрата диета за жени над 40 години

По-малко от минута по-късно това, което се случва, изумява всички. Princxssglitterhead, както е името на жената в социалната платформа, се превръща в тотално различен човек. 

От грозно патенце, брюнетката става стройна сексапилна мадама, по която би лапнал всеки мъж и на която всяка жена би завидяла. 

@princxssglitterhead

THANK YOU FOR ONE MILLION##onemillionfollowers ##bucketlist ##toothlessprincess ##toothlesstiktokcatfish ##withorwithout ##noteeth ##witnessme##transform

♬ Celebrate the Good Times - Mason


А вие какво мислите/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

НСГП

НСГП 14.06.2021 10:35

То брад пит и без зъби пак ще си бъде брад пит. !!! азис направо ги убивам !!! Снимка. Грозната, гнусна и мазна черна азис мангал азис циганка маймуна - как ви се вижда в натурален и автентичен самовид.

НСГП

НСГП 14.06.2021 10:35

https://sputnik.bg/balgariya/obshtestvo/azis-napravo-gi-ubiva-blaska-kato-zhivotno-vav-fitnesa-8548

Точно за това

Точно за това 14.06.2021 13:52

Точно за това хората са казали, да внимаваш с какво си лягаш, че не се знае до какъв крокодил щесе събудиш! Още протестирайте срещу мачовизма, мъжете и хормоните ... срещу измамите и женските номера що ли никой не протестира? Чудя се .