logo

Целулитът не й пречи: Ашли Греъм лъсна само по шорти

Целулитът не й пречи: Ашли Греъм лъсна само по шорти

Моделът с големи размери не крие недостатъците на тялото си

Ашли Греъм е наричана от много хора поничка, но това не я направи скромна, а даже обратното. 

Камерън Диас разкри гнусната си тайна за вечна младост

Дори след като стана майка, тя не спря да показва фигурата си, без значение какви недостатъци има върху нея. Изглежда даже, че Греъм е все по-смела в кадрите, които публикува, без значение дали е с или без бебето си.

Преди време 33-годишният модел показа как използва помпа за кърма по време на пътуването си в такси или как сменя памперс насред супермаркет, седнала между стелажи на пода.
Body positive философията на Ашли достигна ново ниво, когато тя реши да изостави всичките си дрехи и си направи чисто голо селфи в отражението на огледалото.

Кадърът стремглаво набра популярност и за часое в събра милион и половина харесвания. 

Вероятно инспирирана именно от този си успех и армията си от последователи, звездата реши да не спира дотук и скоро публикува в профила си още по-смел кадър. На него тя е топлес.

Между другото, игривият поглед отзад е любим ъгъл на много звезди от шоубизнеса, които обичат да провокират своите абонати с разголени снимки.

Някои успяват да не показват реално нищо и така с помощта на една невинна уж снимка, трупат голяма интеракция. Греъм не се притеснява нито от стрии, нито от целулит. Тя е себе си, спокойна е за начина, по който изглежда и се опитва да вдъхнови все повече млади хора да се чувстват окей в кожата си и с начина, по който изглеждат./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!