logo

Да бъдеш красива е лесно: 4 невероятни трикчета, които всяка жена трябва да знае!

Да бъдеш красива е лесно: 4 невероятни трикчета, които всяка жена трябва да знае!

Не си мислете, че в името на красотата трябва да жертвате куп нерви и време

Ритуалите за красота, като правило, дават на жените добро настроение, отпускат ги и ги зареждат с енергия. Но не винаги дамите имат много време, което да отделят за разкрасителни процедури!

Но, дами – не се шашкайте! От jenata.blitz.bg имаме решение за тези проблеми!

Ще разкрием гримът или маникюрът да отнемат по-малко време и да бъдат по-лесни, като същевременно си остават също толкова радостен и желан ритуал.

За целта от jenata.blitz.bg ще издадем четири (може да се каже и пет) хитринки, с които а бъдете красиви ще се превърне в лесно и безпроблемно начинание.

Ето кои са те:

Реанимираща спирала/гланц за устни
Ако блясъкът за устни е на път да свърши и спиралата е безнадеждно суха, тогава поставете епруветките в съд с гореща вода (но не вряща) за две минути. 

След това го извадете и нанесете както обикновено. Ще се изненадате, но спиралата ще лежи върху миглите ви равномерно и без бучки, а за гланцовете/червилата… е, от тях вече лесно ще може да вземете съдържанието и да го нанесете на устните си!

Ако червилото има тези 4 съставки – изхвърлете го!

Приготвяне на експресно опушен грим
Една проста версия на опушения грим може да се направи много бързо. Изчертаваме долния и горния клепач с молив (не е нужно да се притеснявате за равномерността и графичните линии), засенчваме с четка или пръст, боядисваме миглите: нанесете първия слой спирала както обикновено, вторият - като държите четка във вертикално положение. Благодарение на вертикалното нанасяне, миглите са отделени една от друга и изглеждат по-пухкави.

Премахнете тъмните кръгове под очите
Банановите кори ще помогнат за това. Отрязваме две парчета и ги поставяме под очите, след минута ги отстраняваме и виждаме в огледалото здрава кожа под очите и ясен, свеж вид.

Премахване на блестящ лак от ноктите
Маникюрът с блясък изглежда много ефектно, но се премахва много трудно. Дори и след премахване на лака брокатите остава върху ноктите и върховете на пръстите и е трудно да се премахне без усилие. И понякога се случва така, че лъскавото покритие изобщо не се отстранява.

Това е доста лесно за справяне. Нарежете памучните тампони на парчета със същия размер като ноктите ви, накиснете ги в лакочистител, натиснете ги върху ноктите си и увийте пръстите си в парчета фолио. След 5 минути няма да остане следа от разяждащия блясък. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай